Showing all 22 results

Show sidebar

Blauwe ballonnen feestartikelen

Ballon donkerblauw 30cm | 10 stuks

1.95

Ballon Eenhoorn Kids 8 stuks

2.95

Ballon lichtblauw 10 stuks

1.98

Ballon metallic lichtblauw 10 stuks

2.86

Ballon royal blue mix met confetti 6 stuks

3.75

Knoopballon lichtblauw 8 stuks

2.75

Ballon lichtblauw 100 stuks

11.95

Ballon met Blauwe Confetti 4 stuks

4.25

Donker blauwe ballonnen | 25 stuks

3.95

Ballon metallic donkerblauw 100 stuks

14.95

Licht blauwe ballonnen | 25 stuks

3.95

Ballon metallic lichtblauw 100 stuks

14.95

Baby Shower ballonnen blauw-wit hartjes | 10 stuks

2.95

Metallic blauwe ballonnen | 25 stuks

3.95

Ballon Happy Birthday licht- en donkerblauw 25 stuks

19.95

Ballon XL Donker Blauw 90 cm | per stuk

3.95

Ocean Blue ballonnen | 10 stuks

1.99

Pearl Light Blue ballonnen | 25 stuks

4.95

Ballon XL Licht Blauw 90 cm | per stuk

3.95

Baby Shower ballonnen blauw | 8 stuks

3.95

Ballon Lichtblauw 30 cm | 50 stuks

6.95

Ballonnenboog Blauw

22.95 19.95

Blauwe ballonnen feestartikelen

Waar denk jij aan bij de kleur blauw? De blauwe lucht in de zomer, de geboorte van een jongetje of de helderblauwe zee? Op feestjes zal je deze kleur vaak tegenkomen. Er zijn ook oneindig veel gelegenheden waarvoor je blauwe ballonnen kunt gebruiken. Op een babyshower of een gender reveal party is babyblauw onmisbaar. Het is ook mogelijk dat je zoon of dochter fan is van de Smurfen of Koekiemonster van Sesamstraat. Welk themafeestje je ook wilt organiseren, er zijn altijd geschikte ballonnen voor te vinden. Gaat je voorkeur uit naar blauwe ballonnen, dan zit je hier zeker goed.

Smurfblauw, hemelsblauw of babyblauw: welke blauwe ballonnen zoek jij?

Blauw is een positieve, vrolijke kleur. Het past daarom erg goed op feestjes. Denk bijvoorbeeld aan een smurfenfeestje. Je kunt de ballonnen zelfs versieren met gezichtjes. Wil je dochter liever een Frozen Disneyfeestje? Dan is de kleurencombinatie blauw en wit perfect. Je kunt blauw ook goed gebruiken voor spelletjes tijdens een gender reveal party. De gasten kunnen het geslacht raden door een blauwe of roze ballon te kiezen. Of stop blauwe confetti in een neutrale ballon voor een spannende onthulling. Zo zijn er allerlei dingen te verzinnen met blauwe ballonnen.

Blauwe ballonnen in alle vormen en stijlen

Bij Tuf-Tuf vind je een veelzijdig aanbod van blauwe ballonnen in allerlei vormen. Denk bijvoorbeeld aan een folieballon in de vorm van een getal. Voor een verjaardagsfeestje zijn cijferballonnen een echte aanrader. Misschien is het niet gelukt om de juiste cijferkaarsjes voor op de taart te vinden. In dat geval is een cijferballon een goed alternatief. Daarnaast zijn er blauwe ballonnen met opdruk verkrijgbaar. Voor verjaardagen, een babyshower en zelfs de communie van je kind vind je vrolijke, bedrukte ballonnen. Combineer jouw gewenste blauwe ballon met andere feestartikelen en creëer het allermooiste feestdecor.

Daarom bestel je bij Tuf-Tuf

Bij Tuf-Tuf haal je in een keer alle producten in huis voor jouw (thema)feestje. Blauwe ballonnen vind je er in overvloed! Of je nu een babyfeestje of verjaardag viert; bij Tuf-Tuf scoor je de blauwe ballonnen die bij jou passen. En koop je ook meteen alle andere spullen om jouw feestje aan te kleden. Handig, toch?