Webshop keurmerkTrusted Shops
0
0
Voor 23.59 uur besteld, morgen bezorgd!*
Gratis verzending vanaf € 75,-
Achteraf Betalen mogelijk

Door Lisa, 4 maart 2019

Met een kleuren themafeest eenvoudig een evenement organiseren

Wil je op eenvoudige wijze een spectaculair feest organiseren? Kies een kleuren themafeest! Je hoeft weinig te regelen en verzinnen zolang je je houdt aan één voorwaarde: alles moet dezelfde kleur hebben. Zodra je een keuze gemaakt hebt, hoef je er alleen voor te zorgen dat vrijwel alle feestartikelen en decoratie dezelfde tint hebben. Een kleurencombinatie kan natuurlijk ook voor wat meer variatie. Black and white, regenboogkleuren of neonkleuren zijn enkele opties. Kijk hieronder wat je nog meer kunt organiseren.

Kleuren themafeest: Oranje Boven

In Nederland zullen veel feestjes geheel in het teken van oranje zijn. Dit is niet zonder reden. Oranje is immers de nationale kleur en representeert onder andere het koningshuis en het nationale elftal. Wil je voor je zoon of dochter een voetbalfeestje gaan organiseren? Oranje gekleurde feestattributen zijn dan zeer waarschijnlijk geschikt. Het kan echter ook dat je het evenement wilt wijden aan de favoriete club van je kind. In dat geval zijn de clubkleuren beter geschikt. Regel shirtjes, sjaals, banners en meer en maak er een waar voetbalpartijtje van. Wil je Koninginnedag extra speciaal vieren met een groots feest? Voor een kleuren themafeest kun je oranjetompoezen, vlaggetjes slingers regelen. Vraag de gasten om hun oranjegekleurde kleren uit de kast te trekken en het feestje kan beginnen.

Ga voor stijl met een elegant kleurenthema

Voor chique evenementen worden vaak exclusieve tinten gekozen, zoals goud, zilver of een combinatie van zwart en wit. Nog extravaganter is de tint rosé-goud, wat ideaal is voor tiener- of volwassenfeestjes. Om een elegante stijl te realiseren wordt een kleur vaak met subtiele accenten aangebracht. Kies bijvoorbeeld zilveren of gouden accessoires zoals exclusieve ballonnen of centerpieces voor op tafel. Houd het subtiel om de aankleding van de feestlocatie bijzonder stijlvol te maken. Nog een geliefd kleurthema is black and white, of Moulin Rouge wanneer je graag rood als themakleur wilt nemen. Bij het Moulin Rouge feestthema horen veren, maskers en rood-zwarte feestartikelen. Op zoek naar een special effect? Regel een blacklight waarmee witte kleren een paarse gloed krijgen. Vergeet niet te vermelden dat de gasten allemaal in het wit moeten komen. Dan krijg je het mooiste resultaat.

Alle kleuren van de regenboog

Wanneer je een kleuren themafeest op touw wilt zetten, hoef je het uiteraard niet bij slechts één kleur te houden. Je kunt het zo bont maken als je zelf wilt. Voor bepaalde gelegenheden, zoals carnaval of de jaarlijkse Love Parade, worden juist vele kleuren gecombineerd. Ook op een discofeestje zal je veel verschillende tinten zien, het liefst in neonkleuren. Wil je last-minute een te gek feest in elkaar zetten? Bij Tuf-Tuf sorteer je eenvoudig de feestartikelen op kleur en kun je de bijbehorende ballonnen bestellen. Ideaal wanneer je eenvoudig en snel een kleuren themafeest wilt organiseren. Alle kleurencombinaties zijn te vinden op Tuf-tuf.nl. We wensen je alvast veel feestplezier.

Laat een bericht achter

* Verplichte velden