Webshop keurmerkTrusted Shops
0
0
Voor 23.59 uur besteld, morgen bezorgd!*
Gratis verzending vanaf € 75,-
Achteraf Betalen mogelijk

Door Judith, 4 maart 2019

Ontdek de vele mogelijkheden van een rosé goud feestje

Wanneer kies je voor een rosé goud feestje? Het zal je verbazen voor hoeveel uiteenlopende doeleinden je dit feestthema kunt toepassen. De kleur is perfect voor volwassenefeestjes, maar eigenlijk ook voor tienerfeestjes. Zelfs een rosé goud(en) kinderfeestje of babyshower is te realiseren wanneer je voor de juiste kleurcombinatie gaat. Kortom, een rosé goud feestje is eigenlijk voor alles wel geschikt. Doe hier ideeën op voor jouw feest met dit kleurenthema.

Stel een geheel eigen feestdecor samen

Ben je ervan overtuigd dat jij een rosé goud feestje wilt gaan geven? Dan is het tijd om de attributen en decoratie uit te gaan zoeken. Je hebt bij dit feestthema keuze te over. Uiteraard hoeft niet alles een rosé gouden kleur te hebben. Het is juist een mooi effect als je enkele kleuraccenten aanbrengt met feestartikelen in rosé goud. Of combineer rosé goud met pastelkleuren voor een zachtere uitstraling. Natuurlijk kun je het wel zo gek maken als je zelf wilt. Iedereen heeft immers een andere smaak. Wil je juist een bijzonder, uitgesproken feestdecor creëren? Dan kun je best wat meer rosé goud aan de versiering toevoegen. Zolang de stijl maar past bij de persoon voor wie het feestje bedoeld is. Dan wordt het zeker een succes.

Wat zijn populaire rosé gouden feestartikelen?

De kleurcombinatie rosé goud is tegenwoordig helemaal in. Er zijn dan ook ontelbaar veel artikelen te vinden in deze tint. Als versiering zijn (confetti) ballonnen en slingers altijd goed. Terwijl folieballonnen zorgen voor een extra glanzende uitstraling. Als alternatief op standaardslingers kun je kiezen voor letter- of cijferslingers. Of kies folieballonnen in de vorm van cijfers. Dit type ballon is perfect als centerpiece. Naast de muren en het plafond wil je de tafel uiteraard ook in stijl decoreren. Een rosé metallic tafelkleed past perfect op een rosé goud feestje. Wil je liever subtiele accenten, ga dan voor bekertjes, bordjes en servetten in rosé gouden tint. Zo stel je de feestversiering geheel naar wens samen.

Voor iedere gelegenheid een geschikte stijl

Wat voor feest wil jij gaan organiseren? Een rosé goud feestje is geschikt voor iedere leeftijd. Vind je het moeilijk om een thema te bedenken? Dan is dit misschien een goede keuze voor jou. Voor een babyshower is het bijvoorbeeld een origineel alternatief op de standaardkleuren baby-roze of baby-blauw. Hoewel rosé goud glanst, is het nog steeds een zachte kleur. Daardoor kan het ook voor babyshowers, bruiloften en meer gebruikt worden. Combineer het met lichtoranje en wit en je hebt een prachtig kleurthema voor het aanstaande evenement. Meer inspiratie nodig? Kijk eens wat voor rosé gouden artikelen Tuf-Tuf in de aanbieding heeft.

Laat een bericht achter

* Verplichte velden