Filters

Kleur

Kinderfeest thema

Leeftijd

Materiaal

Thema

Voorwerp

Wanddecoraties

1–12 van 61 feestartikelen

                 

Wanddecoraties feestartikelen

Niets is zo vervelend als je wanden leeg zijn bij je feest. Vergeet deze niet te versieren door middel van wanddecoratie. Geef de ruimte direct sfeer met een mooie poster, sticker of een hangbordje.

Versieringen voor aan de wand

Met wanddecoraties geef je elke ruimte een geheel eigen sfeer. Zo past kleurrijke en vrolijke wanddecoratie prima bij een kinderkamer. Bovendien kun je zorgen voor de nodige afwisseling door de wand elke keer een ander thema te geven.

Of laat de decoratie van je stemming afhangen. Misschien heb je iets te vieren en wil je graag wanddecoratie voor een feest of disco. Of creëer zomerse sferen met een wanddecoratie in Hawaii stijl. Door het uitgebreide aanbod aan wanddecoraties is de kans van slagen groot. Hippie wanddecoratie Soms ben je toe aan een nieuwe inrichting van het huis. Je kunt uiteraard gaan schuiven met meubels, maar nieuwe wanddecoratie is een simpeler oplossing.

Wanddecoratie voor een feestzaal

Bij een feestelijke gelegenheid is het ontzettend leuk om wanddecoratie aan te brengen. Ze vrolijken ruimtes namelijk nog meer op. Met een wanddecoratie voor een feestzaal tover je een ruimte zo om in een dansvloer. Een disco thema doet het altijd goed. De aangebrachte platen en discoballen zien er namelijk geweldig uit.

Disco is ook een erg leuk thema voor een kinderfeest. Vrolijk de wanden nog meer op met feestartikelen voor een disco themafeest, zoals letterslingers en vlaggetjes met een disco opdruk. Haal het zonovergoten Hawaii in huis Misschien droom je op dit moment wel van een zonnig eiland als Hawaii.