Alle 11 resultaten

Show sidebar

Overige producten

Vlaggenlijn hard roze plastic

1.50

Feestbox lichtblauw per stuk

0.50

Ballon metallic roze 10 stuks

2.85

Vlaggenlijn lichtblauw plastic

1.50

Feestbox paars per stuk

0.50

Tafelkleed poeder blauw plastic

2.75

Ballon lichtblauw 10 stuks

1.98

Feestbox oranje per stuk

0.50

Ballon zalm roze 10 stuks

1.95

Ballon magenta roze 30cm 10 stuks

1.95

Ballon oranje 10 stuks

1.99

Bestek donkerroze 24-delig

2.95

Vlaggenlijn paars plastic

1.75

Ballon metallic lichtblauw 10 stuks

2.85

Bord donkerroze 18cm 8 stuks

1.85

Ballon paars 10 stuks

1.98

Tafelkleed oranje plastic

2.75

Draagstaafjes ballon plastic roze per stuk

0.15

Feestbox Celebration fris blauw

0.50

Ballon metallic lavendel 10 stuks

2.85

Ballon paars metallic 10 stuks

2.86

Bord poederblauw 18cm 8 stuks

1.95

Pompom magenta per stuk

1.98

Vlaggenlijn MINI roze magenta plastic

1.00

Honeycomb bal magenta 30cm per stuk

2.50

Vork plastic paars 10 stuks

1.75

Servet donkerroze klein 25x25cm 20 stuks

1.75

Bestek oranje 24-delig

2.95

Furby feestartikelen

Het fantasiedier heeft uiterlijke eigenschappen van een kat, hamster, uil en vleermuis. Het speelgoedbeestje kan bovendien praten en reageren op aanrakingen.

Geen wonder dat jouw kind dol is op Furby, die zich in steeds weer andere verschijningen toont. Houd een kinderfeest met Furby thema voor je zoon of dochter. Daarvoor heb je natuurlijk feestartikelen en versiering van Furby nodig.
Van uitnodiging Furby tot ballonnen Furby
Tuf-Tuf heeft als meedenkende en voordelige webshop in feestartikelen, pinatas en traktaties een breed Furby assortiment. Je slaagt net zo snel voor een feestartikel Furby als slingers en eetgerei als voor lekkere traktaties in Furby stijl. Leuke versiering Furby voor een geslaagde themaparty Als je voor een compleet kinderfeest Furby gaat, heb je van alles nodig.

Te beginnen met originele uitnodigingskaarten met Furby opdruk die in sets en met enveloppen op Tuf-tuf.nl verkrijgbaar zijn. Als alle vriendjes en vriendinnetjes op de hoogte zijn gebracht van de themaparty, kun je je richten op passende versiering in Furby stijl. Het inspirerende aanbod loopt uiteen van Furby letterslingers met Happy Birthday tekst tot knoopballonnen. En van hangdecoraties tot een complete 9-delige roze gekleurde decoratieset, met waaiers, honeycomb ballen, hangers en slingers.
Met de feestartikelen Furby is jouw favoriete speelgoeddier overal aanwezig
Elk klein kind wil Furby graag dicht bij zich hebben. Speel daarop in door vrijwel elk feestartikel in Furby design uit te zoeken. Zet alle kinderen aan de feesttafel, waar een Furby tafelkleed op ligt. En of dat nog niet genoeg is, lacht Furby ze ook toe op de borden, bekers, drinkrietjes en servetten. Deel nu Furby hoedjes en roltongen uit aan alle kinderen en laat de verjaardagstaart onder luid gezang binnenkomen.

Daarna wordt het tijd om een Furby pinata spel te spelen. Wie de gevulde pinata als eerste na een klap met een knuppel uiteen laat barsten, wint het spel. De kinderen kunnen geen genoeg van Furby krijgen. Gelukkig heeft Tuf-Tuf lekkere traktaties Furby om uit te delen aan het jonge grut als het feestje afgelopen is. Vul een Furby feestzakje met snoepjes of speelgoedjes van Tuf-Tuf en verpak het verrassingsgeschenk in een speciale feestbox.