Filters

Voorwerp

Print

Minnie Mouse baby feestartikelen

16 feestartikelen

Aan tafel!

Geen feestje zonder ballonnen

Feestje versieren!

Voeg kleur toe aan de feesttafel

Feestje versieren!

                 

Minnie Mouse baby feestversiering kopen?

Ben je van plan om na de geboorte van je zoon of dochter een kraamparty te organiseren? Of komt de eerste verjaardag van je kind bijna om de hoek kijken? Wend je dan tot Tuf-Tuf voor een feestartikel Mickey Mouse baby en versiering in Mickey Mouse stijl om deze speciale dag vorm te geven. De eerste kennismaking van jouw kleine meid of jongen met deze vrolijke muis wordt er één om nooit te vergeten.

Vier de geboorte met Mickey Mouse baby feestartikelen als serviesgoed, snoepjes en taartdecoratie. Of vul de 1 jaar Mickey Mouse baby party in met versiering als slingers, banners, decoratiehangers en ballonnen.

Versier de kamer in Mickey Mouse baby stijl

Versier de kamer in Mickey Mouse baby stijl voor de geboorte of eerste verjaardag Mickey Mouse is het vriendje van Minnie Mouse en hij woont met zijn hond Pluto in Duckstad. Zijn beste vriend is Goofy, waar hij allerlei avonturen mee beleeft.

Jouw kind is nu nog te klein om dit allemaal goed in zich op te nemen, maar jouw kleine wordt al blij van de vrolijke aanblik van de muis met zijn grote zwarte oren en lach op zijn gezicht.

In het brede assortiment ontdek je banners en slingers met portretjes van Mickey Mouse, baby Katrien en hobbelpaarden. Je kind kan overal in de kamer zijn favoriete Disney personage zien.