Veelgestelde vragen

Op welke manieren kan ik betalen?

Bij Tuf-Tuf kun je betalen met iDEAL, MisterCash/Bancontact, Paypal, Visa, Mastercard, vooruit betalen, achteraf betalen met Billink of Afterpay (binnen 14 dagen) en Apple Pay.

iDEAL is de meest gebruikte online betaalmethode in Nederland en MisterCash/ Bancontact in België. Met behulp van iDEAL en MisterCash/Bancontact kun je zelf kiezen met welke van de aangesloten banken je wilt betalen.

Kies je voor de optie Overboeking? Let er dan op dat de bestelling na ontvangst van de betaling wordt verzonden.

Ik heb een bestelling geplaatst. Hoe weet ik dat deze verwerkt is?

Je bestelling is correct verwerkt wanneer je een e-mail met de orderbevestiging van ons hebt ontvangen. Heb je geen orderbevestiging ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice: 075-6150026 of klantenservice@tuf-tuf.nl

Hebben jullie ook een winkel?

We hebben helaas geen winkel! Wel kunt u uw bestelling bij ons komen afhalen bij ons magazijn in Zaandam.

Mijn product is niet naar wens. Wat nu?

Uiteraard is kopen via internet net iets anders dan in de winkel. In de winkel kun je het product zien en vaak ook aanraken. Je ziet de werkelijke kleur en de werkelijke grootte. Het kan zijn dat een product dat je via onze webshop bestelt, niet naar wens is. Dan heb je de mogelijkheid om deze te ruilen of terug te sturen.

Hoe kan ik retourneren?

Uiteraard is kopen via internet net iets anders dan in de winkel. In de winkel kun je het product zien en vaak ook aanraken. Je ziet de werkelijke kleur en de werkelijke grootte. Het kan zijn dat een product dat je via onze webshop bestelt, niet naar wens is. Dan heb je de mogelijkheid om deze te ruilen of terug te sturen.

14 dagen bedenktermijn

Na ontvangst van je pakket heb je 14 dagen bedenktermijn. Indien je niet tevreden bent over een product, kun je deze binnen 14 dagen met je pakbon retour naar ons terug sturen. Onder de volgende voorwaarden is het mogelijk jouw aankoop binnen 14 dagen terug te sturen: Het artikel mag alleen retour, indien het artikel nog in dezelfde staat is als dat je het kreeg.

Je dient het artikel op eigen kosten terug te sturen. Je kan via de track & trace link in Postnl een goedkopere pakketzegel printen. Zie werkwijze Postnl hieronder.

Als je de gehele overeenkomst herroept, ontvangt je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief de eerst betaalde leveringskosten. Met uitzondering van eventuele extra  kosten ten gevolge van je keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering.

Indien je het gehele pakket terug stuurt heb je recht op terug gave van de eerste bezorgkosten.

Wat zijn de verzendkosten?

Verzendkosten Nederland

  •        Bestelling tot € 50,- is € 3,95 (levering maandag t/m zaterdag)
  •        Bestelling met garantie levering is € 7,95 (2 soorten doordeweeks en zaterdaglevering)
  •        Bestelling vanaf € 50,- zijn zonder verzendkosten (levering ma t/m za)
  •        Bestelling met ‘Afhalen magazijn Zaandam’ hebben geen verzendkosten.

Verzendkosten Buitenland

  • Bestelling tot € 100,- naar België is € 5,95
  • Bestelling vanaf € 100,- naar België zijn zonder verzendkosten
  • Overige landen op aanvraag: klantenservice@tuf-tuf.nl

Voor bestellingen onder € 10,- rekenen wij € 2,- toeslag

Hoelang is de levertijd?

Bestellingen geplaatst en betaald op een werkdag voor 20.00 uur, worden dezelfde dag nog verzonden met GLS. Afhankelijk van je keuze voor verzendwijze zijn leveringen mogelijk op maandag t/m zaterdag tussen 9.00 en 18.00.

Kan ik mijn pakket volgen?

Volg je pakket met track&trace
Zodra jouw pakket klaar is om verzonden te worden, ontvang je een e-mail met informatie over de bezorging met een flex-delivery link. Op de dag van ontvangst van de verzendmail kan je na 22.00 uur ‘s avonds met deze link en je postcode opzoeken hoe laat je de chauffeur van GLS kunt verwachten. GLS bezorgt van maandag tot en met zaterdag. Wil je een zaterdag levering dan kies je voor een Zaterdag Express.

GLS biedt het pakket 1x aan. De 2de aanbieding dien je zelf aan te geven binnen 5 dagen anders gaat het pakket retour via de flex-delivery via de mail.  Je pakket kan ook bij de buren worden afgeleverd. Je ontvangt dan een email waar het pakket is.

GLS informeert je door middel van de Flex-delivery link over de bezorging van het pakket en biedt je de keuze uit een aantal bezorgopties, zoals:

  •        Een vooraf aangekondigd tijdvenster
  •        Nieuwe afleverdatum kiezen
  •        Ander aflever adres doorgeven

Wat is het adres van Tuf-Tuf?

Magazijn Tuf-Tuf Nederland
Kleine Tocht 34
1507 CA  Zaandam

T: +31 (0)75 – 615 00 26
M: klantenservice@tuf-tuf.nl