Betaalmogelijkheden bij Tuf-Tuf:

  • IDEAL
  • Bancontact Mister Cash
  • Paypal
  • Visa / Mastercard
  • Achteraf betalen met Billink
  • Achteraf betalen met Afterpay
  • Applepay

iDEAL

Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of Triodos Bank, dan kun je direct met iDEAL betalen.

Veilig en vertrouwd: je betaalt in de beveiligde omgeving van jouw eigen bank.
Eenvoudig: met één muisklik kom je in jouw internetbankieromgeving.
Gemakkelijk: je kunt de ingevulde gegevens direct bevestigen.
Overzichtelijk: de iDEAL-betaling is direct zichtbaar in jouw rekeningoverzicht.
Indien je met iDEAL betaalt en de betaling is gelukt, ontvang je een e-mail van ons.
Als de betaling niet lukt of als er een storing bij iDEAL is, dan ontvang je geen e-mail van ons.
Er worden geen extra betaalkosten berekend voor deze betaalwijze.

Bancontact / Mister Cash

Bancontact / Mister Cash is de Belgische variant van iDEAL en werkt op dezelfde wijze. Er worden geen extra betaalkosten berekend voor deze betaalwijze

PayPal

Je kunt hier betalen via jouw eigen PayPal rekening of met jouw creditcard. Kijk voor meer informatie op www.paypal.nl. Voor een Paypal betaling wordt er 80 eurocent aan betaalkosten berekent. Dit wordt zichtbaar voordat je de keuze maakt welke betaalwijze je wilt gebruiken.

Visa / Mastercard

Direct betalen met je Visa of Mastercard is ook een mogelijkheid. Wanneer je bij de betaalwijze bent, stap 4 in het afreken proces, dan kan je een keuze maken en dan zijn de betaalkosten ook zichtbaar. Visa en Mastercard kost 70 eurocent aan betaalkosten.

Vooruitbetalen

Je kunt ook aangeven dat je het totaalbedrag vooraf wilt overmaken.
Nadat je jouw bestelling hebt afgerond, ontvang je een e-mail met hierin alle gegevens die je nodig hebt om de betaling aan Tuf-Tuf over te maken.
Deze optie is ook beschikbaar als je vanuit België bestelt.

Er worden geen extra betaalkosten berekend voor deze betaalwijze.

Achteraf betalen

Met de achteraf betaalservice van Billink of Afterpay heb je de mogelijkheid om jouw factuur achteraf te betalen. Om achteraf te kunnen betalen hebben wij jouw NAW-gegevens, geboortedatum en e-mail adres nodig. De factuur wordt via een e-mail door Billink of Afterpay verzonden, zodra wij de bestelling hebben verstuurd. Je hebt een betaaltermijn van 14 dagen. Een Billink of Afterpay betaling kost € 1,75 aan betaalkosten. Dit wordt zichtbaar voordat je de keuze maakt met welke betaalwijze je wilt betalen.

Let op: Je betaalt de factuur aan Billink of Afterpay niet aan Tuf-Tuf!

Afhalen van betaalde bestellingen

Het is ook mogelijk om jouw bestelling af te halen in Zaandam. Kies je voor deze optie, dan ontvang je aan het einde van de werkdag een e-mail dat jouw bestelling klaar ligt. Je kunt via de webshop betalen.

Afhalen is mogelijk op maandag t/m vrijdag van 9.00 uur t/m 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 uur t/m 16.00 uur.

Het is niet mogelijk om te winkelen in het magazijn. Je kunt alleen de in onze webshop bestelde artikelen ophalen. Houd rekening met het milieu en neem een tas mee voor je feestartikelen.