Betalen

Betaalmogelijkheden bij Tuf-Tuf:

  • IDEAL
  • Bancontact Mister Cash
  • Paypal
  • Visa / Mastercard
  • Vooruitbetalen
  • Achteraf betalen met Billink
  • Pinbetaling of cash betaling bij afhalen

iDEAL

Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of Triodos Bank, dan kun je direct met iDEAL betalen.

Veilig en vertrouwd: je betaalt in de beveiligde omgeving van jouw eigen bank.
Eenvoudig: met één muisklik kom je in jouw internetbankieromgeving.
Gemakkelijk: je kunt de ingevulde gegevens direct bevestigen.
Overzichtelijk: de iDEAL-betaling is direct zichtbaar in jouw rekeningoverzicht.
Indien je met iDEAL betaalt en de betaling is gelukt, ontvang je een e-mail van ons.
Als de betaling niet lukt of als er een storing bij iDEAL is, dan ontvang je geen e-mail van ons.
Er worden geen extra betaalkosten berekend voor deze betaalwijze.

Bancontact / Mister Cash

Bancontact / Mister Cash is de Belgische variant van iDEAL en werkt op dezelfde wijze. Er worden geen extra betaalkosten berekend voor deze betaalwijze

PayPal

Je kunt hier betalen via jouw eigen PayPal rekening of met jouw creditcard. Kijk voor meer informatie op www.paypal.nl. Voor een Paypal betaling wordt er 80 eurocent aan betaalkonst berkent. Dit wordt zichtbaar voordat je de keuze maakt welke betaalwijze je wilt gebruiken.

Visa / Mastercard

Direct betalen met je visa of Mastercard is ook een mogelijkheid. Wanneer je bij de betaalwijze bent, stap 4 in het afreken proces, dan kan je een keuze maken en dan zijn de betaal kosten ook zichtbaar. Visa ? Mastercard kost 70 cent aan betaalkosten.

Vooruitbetalen

Je kunt ook aangeven dat je het totaal bedrag vooraf wilt overmaken.
Nadat je jouw bestelling hebt afgerond, ontvang je een e-mail met hierin alle gegevens die je nodig hebt om de betaling aan Tuf-Tuf over te maken.
Deze optie is ook beschikbaar als je vanuit België bestelt.

Er worden geen extra betaalkosten berekend voor deze betaalwijze.

Achteraf betalen

Met de achteraf betaalservice van Billink heb je de mogelijkheid om jouw factuur achteraf te betalen. Om achteraf te kunnen betalen hebben wij jouw NAW-gegevens, geboortedatum en e-mail adres nodig. De factuur wordt via een e-mail door Billink verzonden, zodra wij de bestelling hebben verstuurd. Je hebt een betaaltermijn van 14 dagen. Een Billink betaling kost 1.75 aan betaalkosten. Dit wordt zichtbaar voordat je de keuze maakt met welke betaalwijze je wilt betalen.

Let op: Je betaald de factuur aan Billink niet aan Tuf-Tuf!

Pin betaling of cash betaling bij afhalen

Het is ook mogelijk om jouw bestelling af te halen in Zaandam. Kies je voor deze optie, dan ontvang je aan het einde van de werkdag een e-mail dat jouw bestelling klaar ligt. Je kunt via de webshop betalen of het totaalbedrag pinnen of contant (zo gepast mogelijk) afrekenen als je de bestelling komt ophalen. Er worden geen extra betaalkosten berekend voor deze betaalwijze.

Afhalen is mogelijk op maandag t/m vrijdag van 9.00 uur t/m 17.00 uur.

Het is niet mogelijk om te winkelen in het magazijn. Je kunt alleen de in onze webshop bestelde artikelen ophalen. Houdt rekening met het milieu en neem een tas mee voor je feestartikelen.

x
preloader