Webshop keurmerkTrusted Shops
0
0
Voor 23.59 uur besteld, morgen bezorgd!*
Gratis verzending vanaf € 75,-
Achteraf Betalen mogelijk

Door Marjolijn, 6 september 2019

Halloween met kinderen: zo versier je jouw huis binnen no time

Het spannendste feest van het jaar komt er aan: Halloween. In huis dwalen de vragen al rond: hoe laten we de mensen schrikken? Hoe ga ik verkleed? En hoe versieren we het huis? Met de spullen in deze blog versier je jouw huis binnen no time en kan jouw kind genieten van een spookachtige avond.

Van insecten en monsters tot spoken en skeletten

Halloween kan je zo griezelig maken als je zelf wilt. Wil je het hele huis versieren of ga je wat subtiele spulletjes neerzetten? Er is voor elk wat wils!

Het kleurenthema van Halloween is belangrijk. Versier jouw huis daarom met oranje en zwarte ballonnen en met een zwart-oranje Happy Halloween letterslinger. Daarnaast is Halloween geen Halloween wanneer er geen pompoenen aanwezig zijn. Je kan natuurlijk pompoenen uitsnijden, maar waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Met onze decoratie kit kan jouw kind veilig de pompoenen versieren.

Voor wat meer spanning kan je (nep!) insecten gebruiken. Leg een spinnenwebkleed over een stoel, hang een spinnenweb in een hoek en leg een aantal plakkerige zwarte spinnen op verschillende plekken in je huis. Je bent verzekerd van een aantal schrik-momenten! 

Halloween voor echte waaghalzen

Is jouw kind een echte durfal? Ga dan ook vooral voor spoken en skeletten. Hang een deurbord van een skelet met de tekst ‘danger’ aan de deur en je kind weet gelijk dat er iets spannends gaat gebeuren.

Wanneer je kind naar binnen loopt, ziet hij of zij allemaal schedel swirls hangen aan het plafond. Je kind gaat zitten op een stoel met een skeletromp, drinkt vervolgens uit een Halloween Boo rietje en ziet een doodshoofd bord in de kamer hangen. De avond kan niet meer stuk!

Trick-or-treat!

Nu de binnenkant van je huis is versierd, is het tijd voor de buitenkant. Hoewel trick-or-treat nog niet heel bekend is in Nederland, laat jij zien dat je er klaar voor bent. Op je raam en aan je bomen heb jij spoken hangen en je tuin is verlicht door Happy Halloween lampionnen. Jij weet pas echt hoe je Halloween moet vieren!

Laat een bericht achter

* Verplichte velden