Themafeest

In the jungle! Alles wat je nodig hebt voor een jungle fever party

tuf-tuf_jungle_themafeest

Waar denk jij aan bij het thema ‘in the jungle’? Waarschijnlijk wilde dieren, tropische planten en exotisch fruit. Een junglethema biedt veel mogelijkheden voor een feestje.

Is je kind een echte dierenliefhebber? Focus dan vooral op jungledieren. Dit kunnen bijvoorbeeld roofdieren, insecten of vogels zijn. Of kies een combinatie van al deze dieren bij elkaar. Zolang je kiest waar je zoon of dochter van houdt, zal je sowieso goed zitten. Met de speciale feestversiering en attributen van Tuf-Tuf wordt het feestje zeker een groot succes.

Tuf-Tuf_jungle_themafeest

Creëer een tropische jungle in huis

Laten we beginnen met de inrichting van de feestlocatie. Het doel is om een echte jungle-sfeer te creëren. Voor het mooiste effect wil je uiteraard echte planten en bloemen gebruiken als decoratie. Maar als het niet lukt om deze in huis te halen, is dat ook geen probleem.

Papieren of plastic versiering kun je ook prima gebruiken. Kinderen zullen zich, door hun rijke fantasie, makkelijk voor kunnen stellen dat ze in de jungle zijn. Om het feestdecor af te maken, kun je feestattributen in de vorm van dieren in huis plaatsen. Denk aan opblaasfiguren, knuffels of ander speelgoed.

Jouw feestje geheel in jungle-stijl

Er zijn veelmogelijkheden om een jungle feest tot een succes te maken. Met exotische muziek zorg je voor een echte junglesfeer op het feestje. Bovendien zijn dit soort swingende liedjes perfect om op te dansen. Door een dans te verzinnen en aan de kinderen te leren, heb je gelijk een leuke activiteit voor op de verjaardag.

Om vervolgens uit te rusten, kun je een film als The Lion King aanzetten. Wil je liever geen beeldschermen op het feest, dan is een quiz een goed alternatief. Verzin vragen over de jungle of laat junglegeluiden horen. Laat de kids vervolgens de antwoorden raden. Zo zijn er allerlei manieren om een te gek junglefeestje te organiseren.

Op zoek naar een groot en veelzijdig aanbod van jungle feestartikelen? Kijk dan direct op onze jungle en safari-pagina. Feestservies, slingers en meer vind je allemaal in het aanbod van Tuf-Tuf.

opblaasbare-zebra-tuf-tuf.nl-jungle-themafeest
uitnodiging-jungle-dieren-party-tuf-tuf.nl-jungle-themafeest
jungle-snackbox-tuf-tuf.nl-jungle-themafeest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *