Showing 1–32 of 118 results

Show sidebar
32

Brandweer feestartikelen

Vlaggenlijn rood plastic

1.75

Ballon rood 10 stuks

1.98

Vlaggenlijn warm geel plastic

1.85

Ballon geel 10 stuks

1.95

Tafelkleed rood plastic

2.75

Tafelkleed warm geel plastic

2.75

Ballon metallic rood 10 stuks

2.86

Beker appelrood 8 stuks

1.95

Bord appelrood 18cm 8stuks

1.85

Beker warm geel 8 stuks

1.95

Vlaggenlijn oranje plastic

1.50

Ballon oranje 10 stuks

1.99

Bord Sam de Brandweerman 8 stuks

2.95

Beker Sam de Brandweerman 8 stuks

2.95

Bestek rood 24-delig

2.95

Ballon metallic geel 10 stuks

2.85

Draai slinger geel 6 meter

1.75

Decoratie swirl rood 12 stuks

3.25

Feestzakje Sam de Brandweerman nieuw 8 stuks

1.98

Servet warm geel 33x33cm 20 stuks

1.95

Servet Sam de Brandweerman blauw 20 stuks

3.25

Tafelkleed Nieuw Sam de Brandweerman

5.50

Decoratie swirl geel 12 stuks

3.25

Vlaggenlijn MINI rood plastic

1.00

Rietjes Sam de Brandweerman 8 stuks

2.98

Draai slinger rood 24 meter

3.95

Draai slinger geel 24 meter

3.95

Vork plastic oranje 10 stuks

1.75

Vlaggenlijn MINI geel plastic

1.00

Honeycomb bal geel 30cm per stuk

2.50

Letterslinger Sam de Brandweerman

4.50

Servet warm geel 25x25cm 20 stuks

1.75

Brandweer feestartikelen

Vuur, rook en sirenes. Rennende mannen en vrouwen in rode pakken, draaiende pompen en water spuitende slangen. Jonge kinderen vinden de wereld van de brandweer heel interessant en spannend. Sterker nog, vele jongens en sommige meisjes willen later brandweerman worden.

Gun je kind dat moment van geluk met het organiseren van een kinderfeest met brandweer thema

Tuf-Tuf helpt mee om deze kinderdroom te vervullen met een feestartikel brandweer en versiering brandweer in allerlei vormen. Het brede assortiment loopt uiteen van slingers en ballonnen in brandweer stijl tot pinata brandweerautos en snoep brandweer.

Alle kinderen in vuur en vlam door de feestartikelen en versiering brandweer

Wakker het vuurtje aan bij je vrienden met het versturen van uitnodigingskaarten, waar Sam de Brandweerman op figureert. Samen met de kinderen op je themaparty vorm je een uitrukploeg en ga je er op af om de vlammenzee te bedwingen. Actie!

Tuf-Tuf heeft als klantvriendelijke en voordelige webshop voor pinatas, thema- en feestartikelen alles op voorraad om het kinderfeest met brandweer thema te doen slagen. Opblaasbare brandblussers en brandblussers met een echte waterspuit, brandweersirenes die ook leuk zijn voor op de fiets, brandweerhelmen en mini brandweerautos om het avontuur na te spelen.

Een traktatie brandweer als afsluiting van het kinderfeest met brandweer thema

Met de juiste versiering brandweer van Tuf-Tuf.nl breng je je kinderfeest naar alarmfase 4. Je ontdekt prachtige lampionnen met afbeeldingen van een ladderwagen, naast letterslingers Happy Birthday met Sam de Brandweerman portret.

Combineer dit met hangdecoraties, een rood deurgordijn en rode pompons, honeycomb diamanten, waaiers en ballen. Een feestartikel brandweer met Sam de Brandweerman in de hoofdrol is een succesnummer op elk kinderfeest. Dek de tafel met een tafelkleed, borden, servetten en bekers met Sam de Brandweerman afbeelding. Laat de taart maar binnenkomen!

Na het naspelen van een brand kun je een pinata spel spelen. Tuf-Tuf heeft verschillende pinatas in de vorm van een brandweerauto, met of zonder zwaailicht, Je kunt de pinata laten openbarsten door hier om beurten op te slaan met een knuppel of aan een van de touwtjes te trekken. Je vindt in onze overzichtelijke online shop speelgoedjes, confetti of een zoete traktatie brandweer om de pinata te vullen.

Als beloning voor het blussen van de brand kun je de kinderen na afloop van je themaparty een cadeautje meegeven. Bijvoorbeeld snoep brandweer dat er uit ziet als een brandblusser of een mini brandweertruck, verpakt in een feestzakje of leuke feestbox.