Showing all 17 results

Show sidebar

Meest verkochte producten


Vlaggenlijn Buurman en Buurman

2.50

Ballon Buurman en Buurman 8 stuks

2.95

Beker Buurman en Buurman | 8 stuks

2.35

Traktatiezakjes Buurman en Buurman 8 stuks

1.75

Servet Buurman en Buurman 20 stuks

3.25

Folie ballon Buurman en Buurman 45cm

3.50

Buurman en Buurman versiering, traktatie en feestartikelen

Ballon Buurman en Buurman 8 stuks

2.95

Beker Buurman en Buurman | 8 stuks

2.35

Beker Handyman – Klusser | 8 stuks

2.95

Decoratie swirl regenboog | 12 stuks

3.25

Draagstaafjes ballon plastic rood | per stuk

0.15

Folie ballon Buurman en Buurman 45cm

3.50

IJsfontein Meerkleurig 5 stuks

2.95

Klaphandje mini | per stuk

0.60

Rode glitter vlaggenlijn | 6 meter

3.25

Schaal rechthoekig appel – rood | 3 stuks

3.94

Schaal rechthoekig geel | 3 stuks

3.94

Servet Buurman en Buurman 20 stuks

3.25

Tafel rok Zonnebloem Geel plastic | 73x426cm

4.50

Traktatiezakjes Buurman en Buurman 8 stuks

1.75

Vlaggenlijn Buurman en Buurman

2.50

Vlaggenlijn XL donkerblauw | 10 meter

2.75

Buurman en Buurman versiering, traktatie en feestartikelen

Vooral als hij/zij een groot fan is! Bij Tuf-Tuf kun je gemakkelijk de Buurman en Buurman verjaardag in één klap omtoveren tot een geslaagd en volledig gedecoreerd feestje. Hoe? Gebruik de bordjes, bekertjes, servetten en het tafelkleed om de tafel op te maken. Gebruik de ballonnen en slingers om de kamer te versieren, en om het helemaal af te maken geef je de kinderen als zij weer naar huis gaan een gevuld Buurman en Buurman traktatiezakje mee. Als dit nog niet genoeg is, kun je het feestje nog verder versieren met andere producten van Tuf-Tuf, zoals rode, gele of blauwe ballonnen.

Buurman en Buurman spelletjes

Als de tafel dan toch zo mooi versierd is, waarom zou je er dan geen spelletjes aan gaan spelen? Een leuk voorbeeld is het chipsspel. Dit is een spelletje die altijd heel erg in de smaak valt bij de kinderen. Wat je nodig hebt is een muts, een sjaal, handschoenen, een lepel, een dobbelsteen en natuurlijk chips. Voordat je dit spelletje begint spreek je een cijfer af. Bijvoorbeeld 1.

Dit cijfer moet gegooid worden, en dan mag het kind beginnen met chips eten. Voordat hij/zij mag beginnen met aanvallen, moeten eerst de sjaal, muts en wanten worden aangetrokken. Hierna mag het kind met de lepel proberen chips te eten. Dit is moeilijker dan het lijkt! De rest van de kids blijven ondertussen door gooien met de dobbelsteen. Als iemand anders nu 1 gooit wordt er snel gewisseld. Als de kinderen vinden dat zij te weinig chips krijgen, kun je altijd een beetje in de gezellige Buurman en Buurman bekertjes doen.

Ajeto Buur!

Het volgende spelletje is geschikt voor binnen en buiten. Het spelletje blijft in het thema als de Buurman en Buurman ballonnen gebruikt worden. Blaas de ballonnen op, en bind er een touwtje aan. Bind het andere uiteinde van het touwtje aan de enkel van het kind. Let op dat je het niet te strak doet! Vervolgens kunnen de kinderen proberen elkaars ballon kapot te trappen. Dit is vooral populair bij de jongens.

Mocht je het nou zonde vinden van die mooie ballonnen, hebben wij ook nog een ander spelletje bedacht. Blaas de ballonnen op, en geef ieder kind er eentje. Nu is het de bedoeling dat de kinderen de ballon in de lucht gooien en hem proberen daar zo lang mogelijk te houden voordat hij de grond raakt. Dit spelletje is leuk voor iedere leeftijd!