Resultaat 1–32 van de 122 resultaten wordt getoond

Show sidebar
Array
(
    [relation] => AND
)

Feestzakje Camouflage donkergroen party 6 stuks

1.65

Vlaggenlijn Camouflage donkergroen 6 meter

2.50

Beker Camouflage GROEN 8 stuks

2.25

Vlaggenlijn Camouflage 7 meter

1.98

Beker Camouflage Militair 8 stuks

2.25

Vliegtuigje foam Star Glider klein per stuk

0.45

Tafelkleed Camouflage Militair plastic

4.95

Tafelkleed Camouflage GROEN

5.49

Bord Camouflage GROEN 23cm 8 stuks

2.95

Speeltje pull back F16 per stuk

1.25

Servet Camouflage GROEN 25x25cm 16 stuks

2.50

Uitdeel zakje Militair Camouflage 8 stuks

1.50

Servet Camouflage Militair 33x33cm 16 stuks

2.25

Servet Camouflage GROEN 33x33cm 16 stuks

2.75

Letterslinger Camouflage Militair Happy Birthday

2.50

Traktatie beker Camouflage per stuk

1.40

Camouflagenet 230x80cm

14.50

Slinger Camouflage met onderhanger

1.98

100 soldaatjes Army Forces

7.50

Soldaten set 13delig silo

3.50

Scene setter Camouflage

8.95

Vuurwerk Rambo’s 4 stuks

2.50

Army Soldier met harde helm 6-delig

12.50

Stickers Camouflage

1.25

OUTLET Pakket Camouflage met verkleedkleding 21delig

27.80

Camouflage | Leger feestartikelen

Als je een dappere, jonge soldaat in huis hebt, dan is een kinderfeest met camouflage en leger thema een schot in de roos. Jonge kinderen kijken op tegen hun volwassen actiehelden en willen ze graag nadoen.

Dat lukt eenvoudig met elk feestartikel en versiering in camouflage kleuren van Tuf-Tuf. Je kunt dankzij ons brede en inspirerende assortiment met militaire precisie een kinderfeest met militair thema in elkaar draaien. Verstuur mooie uitnodigingskaarten uit het aanbod feestartikel camouflage en laat de kinderen op de feestdag met hun cadeautjes binnen marcheren.

Van versiering leger tot snoep camouflage voor een compleet feest
Maak je klaar voor actie met de versiering in leger thema. Met afzetlint camouflage markeer je de plek in de kamer of tuin waar de gevechtshandelingen plaatsvinden. Je ontdekt vlaggenlijnen camouflage voor binnen, naast grote camouflagevlaggen voor buiten. Het aanbod versiering camouflage is veelomvattend.

Van letterslingers en ballonnen tot lampionnen en banners Happy Birthday in camouflagekleuren. De strijd van de jonge soldaten maakt hongerig. Je vindt in de overzichtelijke en voordelige webshop van Tuf-Tuf tafelkleden, borden, bekers, servetten en prikkers als feestartikel camouflage en als feestartikel militair.

Leuke traktaties in camouflage en leger stijl om je themaparty mee af te sluiten
Stuur de kinderen als pelotonscommandant op een speciale missie. Wat is er mooier dan een metalen legergroene trapauto met sirene voor uw kleine militair? Je vindt bij Tuf-Tuf voldoende attributen om het kinderfeest met militair thema van een passende invulling te voorzien. Niet alleen schmink, stevige plastic helmen, maskers, gevechtspakken, camouflagenetten en verrekijkers, maar ook handgranaten, watergeweren en ratelgeweren. Voor buiten zijn er bommen in een zakje en knalerwten.

De kinderen kunnen ook oorlogje spelen met een miniatuur speelset met militaire poppetjes en voorwerpen, dan wel met vliegers met afzetkoord en knalraketten. Keuze te over in onze klantvriendelijke en meedenkende webshop voor pinatas, thema- en feestartikelen. Heb je al wat bedacht om de kinderen na afloop van het kinderfeest met camouflage en leger thema mee te geven, als bedankje voor het komen?

Bij Tuf-Tuf doe je voldoende inspirerende ideeën op. Het is leuk om een feestzakje in de vorm van een mini plunjebaal of feestbox te vullen met snoep in camouflage stijl. Of kies voor een originele traktatie camouflage als een legerspeeltje of sleutelhanger met kompas, geweer of soldaatje.