Showing 1–32 of 38 results

Show sidebar
32

Camouflage | Leger feestartikelen

Kinder helm camouflage plastic

1.10

Vlaggenlijn groen plastic

1.50

Ballon groen 10 stuks

1.98

Vergrootglas per stuk

0.40

Vork plastic groen 10 stuks

1.75

Tafelkleed festive groen plastic

2.75

Ballon metallic donkergroen 10 stuks

2.85

Draagstaafjes ballon plastic groen per stuk

0.15

Draagstaafjes ballon plastic zwart per stuk

0.15

Draai slinger groen 6 meter

1.75

Ballon metallic groen 10 stuks

2.85

Ballon Mocca bruin 10 stuks

1.99

Bestek groen 24-delig

2.95

Serpentine groen

0.98 0.75

Spandoek Camouflage Party 90x150cm

8.95

Deurgordijn folie groen

6.50

Bord festive groen karton 23cm 8 stuks

2.25

Feestzak groen papier 12 stuks

3.25

Snoepspeen XL tropical regenboog met camouflage keycord

1.95

Servet festive groen 33x33cm 20 stuks

2.15

Kleine alien met parachute per stuk

0.54

Ratelgeweer per stuk

3.50

Lint donkergroen 500mx5mm

3.25

Opblaasbare Machine geweer

3.95

Sleutelhanger Alien per stuk

0.95

Kom festive groen plastic 10 stuks

2.75

IJsfontein Meerkleurig 5 stuks

2.95

Schaal rechthoekig groen plastic 3 stuks

3.94

Lepel plastic donkergroen 10 stuks

1.75

Pakket Camouflage – Leger 6 personen

4.95

Servet festive groen 25x25cm 20 stuks

1.75

Taartkaarsjes glitter lime groen 12 stuks

1.95

Camouflage | Leger feestartikelen

Als je een dappere, jonge soldaat in huis hebt, dan is een kinderfeest met camouflage en leger thema een schot in de roos. Jonge kinderen kijken op tegen hun volwassen actiehelden en willen ze graag nadoen.

Dat lukt eenvoudig met elk feestartikel en versiering in camouflage kleuren van Tuf-Tuf. Je kunt dankzij ons brede en inspirerende assortiment met militaire precisie een kinderfeest met militair thema in elkaar draaien. Verstuur mooie uitnodigingskaarten uit het aanbod feestartikel camouflage en laat de kinderen op de feestdag met hun cadeautjes binnen marcheren.

Van versiering leger tot snoep camouflage voor een compleet feest
Maak je klaar voor actie met de versiering in leger thema. Met afzetlint camouflage markeer je de plek in de kamer of tuin waar de gevechtshandelingen plaatsvinden. Je ontdekt vlaggenlijnen camouflage voor binnen, naast grote camouflagevlaggen voor buiten. Het aanbod versiering camouflage is veelomvattend.

Van letterslingers en ballonnen tot lampionnen en banners Happy Birthday in camouflagekleuren. De strijd van de jonge soldaten maakt hongerig. Je vindt in de overzichtelijke en voordelige webshop van Tuf-Tuf tafelkleden, borden, bekers, servetten en prikkers als feestartikel camouflage en als feestartikel militair.

Leuke traktaties in camouflage en leger stijl om je themaparty mee af te sluiten
Stuur de kinderen als pelotonscommandant op een speciale missie. Wat is er mooier dan een metalen legergroene trapauto met sirene voor uw kleine militair? Je vindt bij Tuf-Tuf voldoende attributen om het kinderfeest met militair thema van een passende invulling te voorzien. Niet alleen schmink, stevige plastic helmen, maskers, gevechtspakken, camouflagenetten en verrekijkers, maar ook handgranaten, watergeweren en ratelgeweren. Voor buiten zijn er bommen in een zakje en knalerwten.

De kinderen kunnen ook oorlogje spelen met een miniatuur speelset met militaire poppetjes en voorwerpen, dan wel met vliegers met afzetkoord en knalraketten. Keuze te over in onze klantvriendelijke en meedenkende webshop voor pinatas, thema- en feestartikelen. Heb je al wat bedacht om de kinderen na afloop van het kinderfeest met camouflage en leger thema mee te geven, als bedankje voor het komen?

Bij Tuf-Tuf doe je voldoende inspirerende ideeën op. Het is leuk om een feestzakje in de vorm van een mini plunjebaal of feestbox te vullen met snoep in camouflage stijl. Of kies voor een originele traktatie camouflage als een legerspeeltje of sleutelhanger met kompas, geweer of soldaatje.