Filters

Voorwerp

Print

Dalmatiers feestartikelen

4 feestartikelen

Aan tafel!

Geen feestje zonder ballonnen

Feestje versieren!

Voeg kleur toe aan de feesttafel

Feestje versieren!

                 

Is jouw zoon of dochter ook helemaal gek van de 101 Dalmatiers?

Dan zijn onze Dalmatier feestartikelen de perfecte optie. Ook als jouw kind gewoon gek is van honden is een dalmatierthema natuurlijk een goede optie. De schattige puppy’s vrolijken ieder feestje op.

Bovendien zijn er leuke spelletjes en kleine afscheidspresentjes te bedenken voor het thema. Daarnaast kun je met het kleurenthema rood, wit en zwart de feestlocatie prachtig versieren. Kortom, de feestartikelen met Dalmatiers maken het feest gegarandeerd een succes.

Van Dalmatiers servies tot versiering: bestel alles op één plek

Op Tuf-tuf.nl vind je alle Dalmatiers feestartikelen op één plek. Een feestje organiseren waar de gevlekte hondjes centraal staan is daarom erg gemakkelijk. Je hoeft niet lang te zoeken om alle benodigdheden te verzamelen. Heb je weinig tijd voor de organisatie? Dan kun je zelfs een 9-delig decoratie set bestellen. Zelf de decoratie samenstellen kan natuurlijk ook. Je hebt volop keus uit slingers, ballonnen, banieren en zelfs een deurgordijn. Eten kan geheel in stijl met Dalmatier bordjes, bekers en servetten. Tover de feestlocatie om in een waar Dalmatier paradijs.

Verkleden als Dalmatiers voor een extra bijzonder kinderfeestje

Op ieder kinderfeestje horen ook leuke spelletjes en activiteiten. Met de Dalmatierstaart en -oren uit onze webshop kunnen de kids zich zelfs verkleden als Dalmatiers. Door te verkleden kunnen de kinderen hun fantasie helemaal de vrije loop laten, waardoor ze de tijd van hun leven hebben. Om wat rust te creëren na alle dolle pret kun je een knutselmomentje organiseren. Laat de kids bijvoorbeeld met verf hun eigen Dalmatiers verven. Er zijn mogelijkheden te over voor een puppyachtig kinderfeestje.