Filters

Voorwerp

Print

Ladybug feestartikelen

24 feestartikelen

Wie ga je uitnodigen?

Aan tafel!

Geen feestje zonder ballonnen

Feestje versieren!

Accessoires en kleding

Een onvergetelijke herinnering

Voeg kleur toe aan de feesttafel

Feestje versieren!

                 

Beestachtig leuk kinderfeestje met Lady Bug versiering

Het Lady Bug thema is voor zowel meisjes als jongens ontzettend leuk. het verhaal draait om het meisje Lady Bug en de jongen Cat Noir, die beiden een geheim leven leiden als superhelden. In het dagelijks leven zijn ze gewoon Marinette en Adrien, maar als de stad in gevaar is, schieten zij als superhelden te hulp. Met een Lady bug themafeestje voor je kind wordt jouw zoon of dochter superheld voor een dag.

Verkleed als Lady Bug en Cat Noir een onvergetelijke dag beleven

Wil je er een verkleedpartijtje van maken voor de kinderen? Vergeet dan ook het oogmasker niet. Voor Lady Bug is dat een rood masker met zwarte stippen en voor Cat Noir een zwart masker. Zo zien de kids er precies zo uit als hun superhelden. Marinette heeft als superheldin natuurlijk ook een magische kracht: ze kan gevaarlijke objecten identificeren. Adrien kan als superheld met zijn eveneens magische kracht de objecten onschadelijk maken. Deze krachten gecombineerd maakt dat ze een sterk team zijn.

Geheel in Lady Bug stijl je verjaardag vieren

Bij Tuf-Tuf helpen we om jouw themafeestje helemaal af te maken. Hier horen natuurlijk ook Lady Bug uitnodigingen bij. Voor de stoere jongens zijn Cat Noir uitnodigingen een optie. Verder kun je bij ons terecht voor alle gewenste versieringen en bijpassende bordjes. Ook voor het organiseren van leuke spelletjes en activiteiten kun je op de website de benodigdheden vinden. Zo maak je er een extra leuke dag van.