Showing 1–32 of 101 results

Show sidebar
32

Pinata

Witte likschelpen per stuk

0.20

Snoepspeentjes verpakt in zakje

0.20

Snipits suikersnoepjes

0.10

Snoep Dextrose fluitjes

0.20

Snoephorloge verpakt

0.25

Snoep Crest Dubbele kersen oorbel

0.20

Mini rol Pepermunt KING per stuk

0.25

Snoep Maoam bloxx

0.15

Stuiterbal bontgekleurd 25mm | per stuk

0.25

Confetti Gouden sterren

1.75

Stuiterbal oog 30mm per stuk

0.75

Snoep Swizzels dextrose fluitjes | per stuk

0.35

Confetti 50 jaar goud

1.65

Confetti lichtroze papier 100gr

1.15

Confetti 10 jaar

1.65

Confetti Hartjes zilver

1.95

Confetti Zilver sterren

1.75

Confetti lichtblauw papier 100gr

1.15

Confetti gekleurd papier 100 gram

0.89

Confetti Jungle dieren nieuw 14gram

2.50

Confetti voetbal

2.25

Confetti 6 jaar

1.65

Confetti 7 jaar

1.65

Confetti Boerderij Fun

3.25

Confetti Hart rood open

1.55

Confetti 65 jaar

1.65

Confetti wit papier 100gr

1.15

Confetti 9 jaar

1.65

Confetti Magical Unicorn – Eenhoorn 34gram

3.25

Confetti geel papier 100gr

1.15

Confetti 25 jaar zilver

1.65

Confetti Zwarte sterren

2.75

Pinata feestartikelen

De pinata, afkomstig uit Mexico, is inmiddels over de hele wereld bekend. Ook in Nederland worden pinata-spelletjes gespeeld op feestjes. Voor zowel jong als oud is het een erg vermakelijke feestactiviteit.

Lijkt het jou leuk om dit Mexicaanse spelletje ook eens te spelen? Kies dan een pinata uit het uitgebreide assortiment van Tuf-Tuf.

Mexicaans feestje gepland? Vergeet de pinata niet!

Geef jij graag themafeestjes voor verjaardagen en andere gelegenheden? Wellicht kan Mexico voor het volgende feest als inspiratiebron dienen. In dat geval is een pinata natuurlijk ook onmisbaar.

Oorspronkelijk werden pinata’s alleen in de vorm van lama’s gemaakt. Later bedacht men echter ook vele andere varianten. Kies bijvoorbeeld een Sombrero (Mexicaanse hoed) of een ster in vrolijke kleuren. Er zijn allerlei verschillende exemplaren verkrijgbaar.

Met een pinata wordt het feest al onvergetelijk, maar traktaties kunnen op geen enkel feest ontbreken. Door de zoete verassing die in de pinata’s zitten, kunnen pinata’s ook gebruikt worden voor andere vrolijke gelegenheden, zoals suikerfeest of genderrevealparty.

Welke pinata kies jij voor de volgende verjaardag van je kind?

Vooral kinderen vinden pinata’s te gek. De schattige, kleurrijke figuurtjes worden traditioneel gevuld met snoep. Voor de kids betekent een pinata daarom niet alleen een vermakelijk spel, maar ook een lekkere verrassing aan het eind.

Wanneer je een thema gekozen hebt voor het verjaardagsfeestje van je zoon of dochter, kun je daar ook een pinata bij zoeken. Bij een Lady Bug-thema kies je uiteraard een lieveheersbeestje. Op een prinsen- of prinsessenfeestje past een pinata in de vorm van een kroon perfect.

Voor ieder feestje is wel een geschikte optie te verkrijgen. Kijk direct in het grote, veelzijdige aanbod en kies je favoriete pinata uit.

Bij Tuf-Tuf zijn er feestartikelen voor elk denkbaar feest. Denk je eraan om een themafeest te geven? doe inspiratie op met al onze artikelen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de party-zone thema. Je kan ook creatief zijn en onze artikelen combineren. Binnenkort een pensioenceremonie? Gebruik onze zilveren kleur thema’s. Je mag alles combineren!

Daarom bestel je bij Tuf-Tuf

Iedereen die een pinata-spel wilt organiseren voor een aankomend feestje, zit bij Tuf-Tuf goed. Je kunt alle benodigdheden, van pinata tot stok en blinddoek, gemakkelijk op één plek bestellen. Ook heb je keuze uit een ondenkbaar groot aanbod aan pinata’s. Voor ieder feestthema is daardoor een leuke pinata te vinden. Daarnaast maak je gebruik van de geweldige service van Tuf-Tuf, zoals de snelle bezorging.