Filters

Kleur

Materiaal

Voorwerp

1 jaar

29 feestartikelen

Aan tafel!

Feestje versieren!

Geen feestje zonder ballonnen

Met je neus in de boter!

Ook leuk voor je feestje

                 

De eerste verjaardag van je kind is een hele speciale gebeurtenis

Maak van zijn of haar eerste verjaardag een onvergetelijke happening door een mooi kinderfeest 1 jaar te organiseren. Tuf-Tuf helpt je met kleurige versiering 1 jaar en elk feestartikel 1 jaar dat je je maar kunt wensen.

Zo wordt deze heuglijke dag een mijlpaal voor familie en vrienden, terwijl de jarige later dit bijzondere moment nog eens kan herbeleven. Voor een lekkere traktatie in 1 jaar stijl zit je ook goed bij onze voordelige en klantvriendelijke webshop in pinatas, thema- en feestartikelen.

Verras je dreumes en de gasten met leuke en originele versiering 1 jaar

Als je een zoon hebt die 1 jaar wordt, kun je zijn directe omgeving natuurlijk blauw laten kleuren. Zoals dat bij een 1-jarige dochter voor de kleur roze geldt.

In het brede en inspirerende assortiment versiering 1 jaar van Tuf-Tuf.nl vindt je vele vrolijke kleuren om het kinderfeest 1 jaar naar grote hoogte te stuwen. Opvallende ballonnen in de kleuren geel, rood, oranje, groen, paars en blauw met het cijfer 1 er op, naast meterslange vlaglijnen, papieren slingers, opblaascijfers 1 en hangdecoraties met ster of button. Het is extra leuk als je kiest voor decoraties 1 jaar met een afbeelding van bijvoorbeeld Winnie de Poeh, Mickey en Minnie Mouse, Nijntje of Sesamstraat.