Filters

Kleur

Materiaal

Voorwerp

16 jaar

49 feestartikelen

Aan tafel!

Feestje versieren!

Geen feestje zonder ballonnen

Accessoires

Met je neus in de boter!

Een onvergetelijke herinnering

Ook leuk voor je feestje

                 

16 jaar feestartikelen

Feestartikelen voor de 16de verjaardag Je zoon of dochter wordt 16 jaar en dat is een speciale dag. Een verjaardag 16 jaar betekent dat je kind de puberteit definitief achter zich laat en weer een stap dichter bij volwassenheid komt. Vier deze memorabele dag met een gezellige verjaardagsfeest.

Voor de aankleding van het feest heb je in Tuf-Tuf een uitstekende partner. Dé voordelige webshop voor pinata’s, thema- en feestartikelen heeft alles in huis om het Sweet 16 feest of Finally 16 feest tot een prachtige dag te maken. Overtuig je zelf bij elk feestartikel 16 jaar en versiering 16 jaar in onze online shop.

Laat je iedereen weten dat je kind 16 jaar is geworden 16 jaar: je zoon of dochter wordt groot! Het brede assortiment op Tuf-Tuf.nl geeft je alle ruimte om de verjaardag 16 jaar naar eigen wens in te vullen. Om een feest te organiseren, dat helemaal afgestemd is op de smaak van je zoon of dochter.

Je kunt kiezen voor een algemeen feestartikel 16 jaar en versiering 16 jaar in alle kleuren, maar ook gaan voor stoere feestproducten voor jongens waar de kleuren zwart, wit en blauw in domineren en Sweet Sixteen feestartikelen en versiering met veel roze. Tuig het Sweet 16 feest op met ballonnen, vlaglijnen, papieren slingers, hangdecoraties en markeerlint. Met daarbij grote opblaascijfers 1 en 6 en een huldeschild aan de deur met grappige tekst, en de versiering 16 jaar is compleet.