Webshop keurmerkTrusted Shops
0
0
Voor 23.59 uur besteld, morgen bezorgd!*
Gratis verzending vanaf € 75,-
Achteraf Betalen mogelijk

Door Areanne, 27 maart 2023

Boerderij Kinderfeestje: onze versiering tips

Is je kleintje binnenkort jarig en helemaal gek van de boerderij en boerderij dieren? Dan is het ontzettend leuk om een verjaardagsfeestje te vieren met het thema boerderij! Uiteraard zijn hier wel wat voorbereidingen voor nodig, maar wij helpen je in deze Boerderij Kinderfeestje Blog alvast op weg. Maak er een onvergetelijke dag van!

1. Onze Boerderij versieringen:

1.1 Thema Boerderij Dieren
1.2 Thema Boerderij Barnyard
1.3 Thema Op de Boerderij

2. Boerderij Traktaties

2.1 Boerderij Uitdeelzakjes en Doosjes
2.2 Thema Boerderij Uitdeelspeeltjes

3. Wat te doen op een Boerderij feestje?

4. Boerderij Versiering en Traktaties bestellen bij Tuf-Tuf

 

1. Onze Boerderij versieringen

Tuf-Tuf biedt verschillende boerderij-thema versieringen aan voor een kinderfeestje. Maak bijvoorbeeld gebruik van ballonnen, vlaggenlijnen, slingers, tafelkleden en bekertjes in boerderij-stijl. Als aanvulling hierop kun je gebruik maken van decoraties zoals hooibalen, strooien hoeden en (nep)planten om de sfeer van de boerderij helemaal compleet te maken. Tuf-Tuf heeft een ruim assortiment aan verschillende boerderij-thema versieringen voor een kinderfeestje. Hieronder zijn een aantal boerderij-thema versieringen verder uitgelicht.

1.1 Thema Boerderij Dieren

Boerderijdieren zijn een populaire keuze voor kinderfeestje met thema Boerderij. Want voor de kinderen staat een boerderij voor boerderij dieren. Tuf-Tuf heeft een leuk thema Boerderij Dieren waarop de bekendste boerderijdieren staan afgebeeld. Op de slinger boerderijdieren, ballonnen boerderijdieren en hangdecoratie boerderijdieren, staan onder andere vrolijke paarden, kippen, varkens en koeien.

Thema Boerderij Dieren voor een Kinderfeestje Tuf-Tuf


1.2 Boerderij Barnyard

Als je jouw feestje wilt versieren in de stijl van Boerderij Barnyard, zijn er verschillende decoratie-ideeën die je kunt gebruiken om de sfeer van een echte boerderij na te bootsen. Denk aan boerderij Barnyard borden, maar ook Barnyard vlaggenlijn en Barnyard ballonnen. Daarnaast kun je zelf ook aan de slag om de woonkamer om te toveren tot een echte boerderij. Combineer de verschillende Boerderij Barnyard decoraties met effen gekleurde feestartikelen of producten van de andere boerderij thema's uit ons assortiment, en maak het Boerderij kinderfeestje helemaal compleet!

Boerderij thema Barnyard voor een kinderfeestje

1.3 Op de Boerderij

Misschien wel de meest leuke decoratielijn uit het boerderij thema assortiment voor een kinderfeestje, zijn de producten van het boerderij thema Op de Boerderij
Deze prachtige boerderij producten van het merk Ginger Ray brengen je boerderij kinderfeestje naar een next level. 
De leuke wegwerp bekertjes en feesthoedjes met uitgesneden boerderij dieren of de servetten in de vorm van een boerenschuur zijn werkelijk prachtig. Of wat denk je van de ballonnen met boerderij dieren of de Happy Birthday slinger met figuren als een tractor en verschillende boerderij dieren.
Bekijk eens ons assortiment aan producten met het boerderij thema Op de Boerderij en laat je inspireren.

2. Boerderij Traktaties

Tuf-Tuf heeft een breed assortiment aan traktaties met een boerderij thema voor kinderverjaardagen en andere feestelijke gelegenheden.
Je kunt bijvoorbeeld denken aan traktatiezakjes met boerderijdieren erop, uitdeelspeeltjes met boerderij thema, boerderij stickers en tattoos.
Een leuke optie voor een traktatie met boerderij thema is bijvoorbeeld een boerderij uitdeelzakje met mini dierenkoekjes of marshmallow-schaapjes erin.
Ook kun je kleine flesjes met melk of sap uitdelen en deze versieren met een boerderij-thema rietje of sticker. Tuf-Tuf heeft een ruime keuze aan boerderij-thema traktaties voor verschillende leeftijden en budgetten. Met deze leuke en originele boerderijtraktaties maak je het boerderijfeestje helemaal af en zorg je voor blije gezichten bij de kinderen!

2.1 Boerderij Uitdeelzakjes en Doosjes

Naast een ruim assortiment aan boerderij versieringen en traktaties, heeft Tuf-Tuf ook leuke uitdeelzakjes en uitdeeldoosjes met boerderij thema. Deze zijn perfect om kleine cadeautjes of traktaties in mee te geven aan de kinderen op het kinderfeestje of op school. Zo kunnen ze iets leuks mee naar huis nemen om te onthouden hoe leuk het boerderijfeestje was. De uitdeelzakjes en uitdeeldoosjes zijn verkrijgbaar in verschillende designs, zoals met afbeeldingen van dieren en boerderij landschappen. 

Boerderij thema uitdeelzakjes en doosjes kinderverjaardag Tuf-Tuf

2.2 Boerderij Uitdeelspeeltjes

Tuf-Tuf heeft ook een leuk assortiment aan uitdeelspeeltjes met boerderij thema. Dit zijn kleine speeltjes die je als traktatie kunt geven aan de kinderen op het kinderfeestje of als bedankje na afloop van het boerderijfeestje. Denk hierbij aan kleine boerderijfiguurtjes, sleutelhangers, bellenblaas, stuiterballen, boerderij stickers en potloden met boerderijfiguren erop. Deze uitdeelspeeltjes zijn niet alleen leuk om te geven, maar ook nog eens praktisch, omdat kinderen er daadwerkelijk mee kunnen spelen en gebruiken. Ook hierbij geldt dat je het thema boerderij op een leuke en speelse manier kunt verwerken in de traktatie.

Boerderij thema uitdeelspeeltjes kinderverjaardag Tuf-Tuf

 

3. Wat te doen op een Boerderij-thema feestje? 

Er zijn veel leuke activiteiten die je kunt organiseren op een kinderfeestje met boerderij thema. Hier zijn enkele ideeën:

 • Zet een Boerderij speurtocht uit
  Zet een speurtocht uit waarbij de kinderen op zoek gaan naar aanwijzingen en opdrachten die te maken hebben met de boerderij, zoals het vinden van dieren, het verzamelen van eieren en het vinden van hooibalen.

 • Ga echte Boerderijdieren knuffelen en verzorgen
  Huur een mobiele boerderij en laat de kinderen de boerderijdieren aaien en knuffelen, zoals konijnen, geiten, varkens en schapen. Daarnaast is het natuurlijk ook leuk om als echte boer of boerin de dieren te verzorgen.
  Je kunt in plaats van een mobiele boerderij huren, in overleg met een lokale (kinder)boerderij, daar waarschijnlijk ook terecht. 

 • Boerderij spelletjes wedstrijd
  Organiseer spelletjes met een boerderijthema, denk hierbij aan een hooibalenrace, boeren zaklopen, een melkemmer estafette of een kippeneierenrace. De winnende boer of boerin of het winnende boerenteam ontvangen uiteraard een leuke medaille.

 • Boerderij dieren knutselen
  Laat de kinderen knutselen met materialen welke op een boerderij te vinden zijn, zoals klei, wol, stro en papier-mache. Met deze boerderijmaterialen kun je dan bijvoorbeeld schapen knutselen van wattenbolletjes en papier-mache varkens maken. Ontzettend leuk om te doen tijdens een Boerderij kinderfeestje en de kinderen hebben iets om mee te nemen naar huis.

 • Boerderij dansen
  Leer de kinderen echte boeren danspasjes, zoals de koeiendans, de kippenwals en de varkensjive. Op bijvoorbeeld Youtube vindt je veel muziek en uitleg van de verschillende boerendansjes, welke je kunnen helpen.

 • Boerderij taartjes versieren 
  Laat de kinderen hun eigen taartje versieren met een boerderijthema, zoals suikergoed dieren en boerderij versieringen.

 • Boerderij verkleedpartij organiseren
  Laat de kinderen zich verkleden als boerderijdieren of boeren en boerinnen en organiseer een modeshow waarbij ze hun outfits kunnen showen.

Deze activiteiten kunnen worden gecombineerd met de boerderij versieringen en traktaties van Tuf-Tuf om het feest compleet te maken!

Kinderfeestje op de Boerderij met dieren vieren Tuf-Tuf

4. Boerderij versiering en traktaties bestellen bij Tuf-Tuf

Ben je van plan om een kinderfeestje te organiseren voor je zoon of dochter? Een kinderfeestje in Boerderij-thema organiseren is superleuk! En dat start natuurlijk al bij de voorbereidingen van het feestje. Je kunt het jezelf zou moeilijk of makkelijk maken als je zelf wilt. Hou je van simpel? Keep it simpel! Pak je graag uit? Wij zijn er sowieso voor je! Op tuf-tuf.nl vind je leuke boerderij versiering en de keuze is gigantisch. Naast versiering zorg je natuurlijk ook voor lekkere hapjes en drankjes. Daarnaast kun je op het internet talloze leuke spelletjes vinden die je kunt doen! Veel plezier!

Laat een bericht achter

* Verplichte velden