Webshop keurmerkTrusted Shops
0
0
Voor 21.00 uur besteld, morgen bezorgd!*
Gratis verzending vanaf € 50,-
Eenvoudig retourneren

Door Dilara, 20 november 2020

De Knal Slinger als alternatief voor vuurwerk!

Oud & Nieuw is het mooiste feestje van het jaar. Oliebollen worden gefrituurd, oude liedjes worden afgespeeld en de eerste knallers worden al door de buurjongetjes afgestoken. Een jaar waarin nieuwe kansen en nieuwe wensen worden vervuld, wordt door de wereld altijd met vuurwerk verwelkomt. Dit jaar ziet er iets anders uit, maar dat mag de pret niet bederven. Ondanks dat de tranen van onze wangen rolden na de bekendmaking van het vuurwerkverbod, zijn wij op zoek gegaan naar een mooi alternatief! De Knal Slinger als vuurwerk. Wij zitten met bergen ballonnen die wij niet hebben kunnen verkopen door de huidige omstandigheden en willen deze niet zomaar weggooien. In onze zoektocht naar een vuurwerk alternatief hebben deze ballonnen eindelijk een doel gekregen. Om toch nog knallend het jaar in te gaan, verkopen wij weer onze welbekende ballonnen slingers!

De Knalslingers zijn voor iedereen!

Ballonnen zijn veilig voor gebruik en veroorzaken gelukkig geen ongelukken! Om die reden kan zelfs de kleinste uit de familie hier plezier bij hebben. Onze knalslingers zijn milieuvriendelijk! Ondanks dat de ballonnen in de slinger biologisch afbreekbaar zijn, is het wel de bedoeling dat de straat netjes achtergelaten wordt na gebruik. Vergeet vooral niet achter je kont op te ruimen dus! Pakket voor het maken van 10 meter knal slinger. Het alternatief voor knal vuurwerk! 100% veilig in gebruik en super leuk om zelf te maken. De knal ballonnen slinger bestaat uit rode ballonnen, zodat het echt op een 100.000 vuurwerk knaller lijkt!

Het maken van de knalslinger is een leuke bezigheid op oudejaarsdag. Met de top2000 uit de speakers, hulp van het huishouden en weinig moeite, is jouw knalslinger klaar voor gebruik. Naast de drie DIY pakketten die wij aanbieden, verkopen wij via Balloonzone ook kant-en-klare knalslingers! Het enige wat jij hoeft te doen is op de bestelknop te klikken en wij zorgen ervoor dat jouw slinger op tijd aan huis geleverd wordt.

Knal slinger vuurwerk bestellen

Koop NU DIY pakketten of de kant-en-klare knalslingers en zorg ervoor dat jij toch nog knallend het nieuwe jaar in kan gaan! Wil je jouw Oud en Nieuw net iets specialer maken, kijk dan voor meer oud en nieuw versiering op onze site. Pakket voor het maken van 10 meter knal slinger. Het alternatief voor knal vuurwerk! 100% veilig in gebruik en super leuk om zelf te maken. De knal ballonnen slinger bestaat uit rode ballonnen, zodat het echt op een 100.000 vuurwerk knaller lijkt!

Wil je je knal slinger nog groter maken, of wil je de slinger zonder pomp?
Kies dan voor de uitbreiding set KNAL SLINGER 10 meter.
Je ontvangt dan voldoende materialen voor het maken van 10 meter slinger.

En wat denk je van een X-treme Eind Knal op je slinger!
Bestel deze eenvoudig bij en maak er een knalfeest van. De uitbreiding X-Treme Eindknal, is een extreme uitbreiding voor de knalslinger en zorgt voor een harde eindknal! Het alternatief voor knal vuurwerk! 100% veilig in gebruik en super leuk om zelf te maken. De knal ballonnen slinger bestaat uit rode ballonnen, zodat het echt op een 100.000 vuurwerk knaller lijkt!

Laat een bericht achter

* Verplichte velden