Webshop keurmerkTrusted Shops
0
0
Voor 21.00 uur besteld, morgen bezorgd!*
Gratis verzending vanaf € 50,-
Eenvoudig retourneren

Door Jordy , 21 augustus 2018

Een regenboog themafeest voor jong en oud

Wat past er bij een regenboog-thema?

Een feestthema bedenken is de eerste stap voor het organiseren van een feestje voor je kind. Daarna is het de vraag welke feestartikelen je bij elkaar gaat verzamelen. Voor de versiering kun je ontelbaar veel kanten op. Heb je niet direct regenboogartikelen tot je beschikking, dan kun je natuurlijke ook gewoon kleurrijke artikelen met elkaar combineren. Houdt je zoon of dochter van verkleden? Stel dan voor om een dresscode te kiezen. Zet bijvoorbeeld op de uitnodigingen dat iedereen in regenboogkleuren moet verschijnen.
Ook wat betreft de verjaardagstaart heb je meer dan genoeg keus. Er is bijna niets zo feestelijk als een taart met regenbooglaagjes. Cupcakes in meerdere felle kleuren zijn ook een goede optie als je niet zo veel tijd hebt om te bakken. Dek de tafel met een tafelkleed, bordjes, bekers en servetten in regenboogkleuren. De hapjes en drankjes worden zo ook in feestelijke sfeer genuttigd.

Leuke verjaardag activiteit: zelf een regenboog creëren

Welke activiteiten passen goed bij een regenboog-feest? In principe kun je natuurlijk van alles doen. De kids zouden zelf regenboog cupcakes kunnen bakken en/of versieren. Ook traditionele spelletjes als een stoelendans doen het altijd goed. Wil je echt een onvergetelijke dag verzorgen, dan kun je ervoor kiezen om zélf een regenboog te maken. Dit kan op meerdere manieren. Is het bewolkt of te koud buiten? Dan kunnen de kinderen door te knutselen - bijvoorbeeld met gekleurd papier of verf - zelf regenbogen in allerlei vormen en maten bedenken. Valt het feestje op een zonnige dag? De meeste kinderen vinden natuurkundige experimenten geweldig. Maak voldoende ruimte in de tuin en leg een tuinslang klaar. Zelf een echte regenboog vormen met water en de hulp van de zon is natuurlijk extra leuk. Tip: vergeet niet op de uitnodiging te melden dat zwemkleding of een extra set droge kleding nodig is.

Een kleurrijke dag met een regenboog feestje

Om het regenboog thema feest voordelig en snel te kunnen organiseren, is Tuf-Tuf.nl een ideale website. Je hebt keuze uit een erg groot en veelzijdig assortiment. Dankzij de vele categorieën en de zoekbalk zal je de regenboogartikelen snel kunnen vinden. Alles wat je nodig hebt, kun je op de website van Tuf-Tuf bestellen. Ook last-minute lukt het zo om een vrolijk, kleurrijk regenboog-feestje te geven.

Laat een bericht achter

* Verplichte velden