Webshop keurmerkTrusted Shops
0
0
Voor 23.59 uur besteld, morgen bezorgd!*
Gratis verzending vanaf € 75,-
Achteraf Betalen mogelijk

Door Judith, 19 juli 2019

Fan van Ariel en Nemo? Zo organiseer je een under the sea party

‘’Diep in de zee, diep in de zee…’’ Wie kent het liedje van De Kleine Zeemeermin niet? De tekenfilm van Disney wordt nog altijd door veel kinderen bekeken – net als de Kleine Zeemeermin II. En ook Finding Nemo & Finding Dory zijn populaire films bij kinderen.

Is jouw zoon of dochter ook gek op Ariel, Nemo en andere tekenfilmfiguren die in de oceaan leven? Dan zal een Zeemeermin- of Finding Nemo thema zeker bevallen. Ontdek nu hoe jij een onvergetelijke under the sea party kunt organiseren.

Organiseer een zeemeerminnenfeestje voor je dochter

Is je dochter binnenkort jarig? Verras haar dan met een zeemeerminnenfeestje. Maak er bijvoorbeeld een te gek verkleedpartijtje van. In bijna alle speelgoedwinkels zijn wel zeemeermin-kostuums verkrijgbaar. De outfit voor je dochtertje maak je helemaal af met een tiara of Hawaii-krans van Tuf-Tuf. De lekkernijen voor het feestje kunnen jullie gezellig samen klaarmaken. Of laat de vriendinnen op de verjaardag hun eigen creaties bakken. Zo heb je gelijk een leuke feestactiviteit.

Er zijn zelfs zeemeermin-uitsteekvormen verkrijgbaar voor koekjes, cupcakes of taart. Welk gebak er gemaakt wordt, bepaalt de jarige uiteraard. Als tweede activiteit kun je een zeemeerminnen-spel tevoorschijn halen. Zeker voor de jongsten is dit spelletje, dat lijkt op ezeltje prik, erg leuk.

Een geslaagd onder-de-zee feestje

Het onder-de-zee-thema is ook perfect voor jongens of voor een gemengd feestje. De focus ligt dan niet op zeemeerminnen, maar op de zee in het algemeen. Nemo en Dory vormen een ideale inspiratiebron voor het oceaan-thema. Clown-vissen, doktersvissen en schildpadden zijn onmisbaar op het feestje.

Ook kun je versiering met haaien erop gebruiken, zolang de kids het maar niet te griezelig vinden. Wil je de kinderen een leuk afscheidscadeautje meegeven naar huis? Stel dan een ‘under the sea’ feestbox samen, gevuld met snoepjes en kleine cadeautjes. 

Ontwerp een prachtige onderzeewereld in de woonkamer

Hoe ga je de feestlocatie versieren? Een ‘do it yourself’ ballon-set of swirlslingers in het thema van de oceaan passen perfect bij een under the sea party. Er zijn veel speciale versiersels te vinden voor een oceaan-thema.

Hang ballonnen en slingers op in de vorm van visjes, krabben, dolfijnen en meer. Er is veel leuke decoratie met zeedieren verkrijgbaar bij Tuf-Tuf. Voor op tafel kun je prachtig blauw of groen feestservies bestellen in verschillende tinten. Voor iedere smaak is een mooie stijl te vinden

Laat een bericht achter

* Verplichte velden