Webshop keurmerkTrusted Shops
0
0
Voor 23.59 uur besteld, morgen bezorgd!*
Gratis verzending vanaf € 75,-
Achteraf Betalen mogelijk

Door Lisa, 4 maart 2019

Geef een eigen draai aan jullie trouw feest

Wie begint aan het plannen van een bruiloft, kan zich aanvankelijk wat overweldigd voelen. Wat moet je eigenlijk allemaal regelen en hoe zit het met het trouw feest? Het is heel normaal als jij ook met deze vragen zit. Het belangrijkst voor ieder bruidspaar is uiteindelijk: maak er je eigen dag van. Zolang jullie een onvergetelijke ervaring beleven zit het goed. Geniet van elkaar, het gezelschap en vooral de kleine momenten en het wordt zeker een succes.

Kies een bijzondere locatie voor het trouw feest

Er zijn enkele factoren die bepalend zijn voor het bruiloftsfeest. De locatie is daar een van. Je kunt natuurlijk kiezen voor een standaard huwelijkszaal, maar past dat ook bij jullie? Er zijn veel sfeervollere opties mogelijk. Hebben jullie het geluk dat er mooi weer voorspeld wordt, ga dan voor een mooie buitenlocatie. Voor kleine gezelschappen zorgt een tuin voor een knusse (en goedkope!) feestlocatie. Houden jullie van het strand of juist het bos? Kijk of er in de buurt een mooie plek beschikbaar is. Kies vooral voor iets dat echt bij jullie past. Het is immers jullie feestje.

Hoeveel wil je uitgeven aan het huwelijksfeestje?

Een bijzonder moment als een trouwerij vier je natuurlijk graag groots. Dit betekent niet altijd dat er honderden gasten worden uitgenodigd. Het gaat er vooral om dat het bruidspaar een onvergetelijke dag beleeft. Maar er moet wel rekening worden gehouden met jullie budget. Hoe organiseer je een geweldig trouw feest zonder je zorgen te maken over de kosten? Door slim te besparen kun je het programma toch geheel naar wens invullen. We geven je enkele ideeën om je droombruiloft te realiseren.

Bespaar bijvoorbeeld op de feestartikelen. Het is mogelijk om de feestlocatie prachtig aan te kleden voor weinig geld. Misschien houd je zelf van knutselen. Dan kun je het servies en decoraties zelf voordelig samenstellen. Met een paar gezellige knutselmiddagen met familie of vrienden stel je een persoonlijk feestdecor samen. Op Tuf-Tuf.nl vind je stijlvolle materialen om te gebruiken. Geen tijd of zin om zelf aan de slag te gaan? Kies kant-en-klare decoratie uit voor bijzonder lage prijzen.

Een memorabele afsluiting van het trouw feest

Hoe sluit je een speciale dag als een bruiloft af in stijl? Dit kan bijvoorbeeld met een persoonlijke boodschap of ritueel. Met een trouw feest vier je niet alleen een bijzonder moment, je kijkt ook naar jullie toekomst samen. Daarom worden ook gelukwensen uitgesproken op de grote dag. Een bijzondere manier om dat te doen, is met wenslampionnen. Volgens Thaise traditie worden tijdens het Lichtfestival lantaarns opgelaten om wensen voor het komende jaar te doen. Met de wensballon kunnen jullie een eigen wens doen voor jullie leven samen. Het is natuurlijk het mooist om de lantaarn(s) ’s avonds op te laten. Zo heb je gelijk een mooie afsluiter voor het trouw feest.

Laat een bericht achter

* Verplichte velden