Webshop keurmerkTrusted Shops
0
0
Voor 23.59 uur besteld, morgen bezorgd!*
Gratis verzending vanaf € 75,-
Achteraf Betalen mogelijk

Door Marjolijn, 1 augustus 2019

Geef een magisch feeën-themafeestje

Is jouw dochter helemaal weg van de betoverende wereld van feeën? Voor haar volgende verjaardag kun je als verrassing een magisch feeën-themafeestje geven. De fantasiefiguren komen in vele sprookjes voor. Het zal dan ook niet heel moeilijk zijn om inspiratie te vinden voor de aankleding van de feestlocatie.

Ben je met je kind(eren) ooit in de Droomvlucht van de Efteling geweest, dan is het helemaal gemakkelijk om je een voorstelling te maken van een feeënwereld. Ben je ook op zoek naar ‘fairy dust’ voor de kids? Haal dan de glitters maar tevoorschijn! Je dochtertje zal zich als een echte fee voelen met een eigen toverstaf en fairy dust.

Welke sub-thema’s zijn mogelijk voor een feeënfeestje?

Wat kun je als inspiratie gebruiken voor een magisch feeën-themafeestje? Films en tv-series zijn een goede plek om te beginnen. Denk bijvoorbeeld aan figuren uit Disneyfilms. Tinkerbell (ook wel bekend als ‘Tinkelbel’) is een van de bekendste feeën uit de Disneywereld. Veel meisjes zullen gek zijn op de kleine fee van Peter Pan. Organiseer een Tinkelbel verjaardagsfeestje voor je dochtertje als je op zoek bent naar een magisch thema.

Als leuk alternatief kun je ook voor een Shimmer & Shine thema gaan. De Oosterse geestjes lijken veel op feeën. Het verschil is dat ze een magisch tapijt hebben. Daarnaast zijn Shimmer en Shine niet gekleed in lichtroze, maar in blauw en lila. Is je dochter helemaal gek van deze Canadese kinderserie? Geef dan een magisch Shimmer en Shine feestje. Nog een bron van inspiratie is Lillifee, de prinses met toverstaf afkomstig uit Duitsland. Zoals je ziet heb je meer dan genoeg keus voor een feeën-themafeestje.

Een feeën-themafeestje kan niet roze genoeg zijn

Welke fee je ook uitkiest als thema voor het feestje van je dochter, een ding is duidelijk: roze zal dé themakleur zijn. Elfjes hebben bijna altijd een roze jurkje aan. De kans is groot dat je dochtertje ook een feestoutfit in dezelfde kleur wil. Verder passen roze-kleurige feestartikelen en -attributen het best bij een magisch toverfeest. Denk bijvoorbeeld aan Fairy feestservies en versiering. Roze folieballonnen, slingers en banners behoren allemaal tot het aanbod. De tafel kun je bedekken met een feestelijk tafelkleed en Fairy bordjes, bekers en servetten. Maak of bestel daarnaast een roze feeëntaart die je op een mooie houder kunt plaatsen. Zo maak je van het decor een mooi geheel.

Vergeet verder niet om toverstafjes te regelen voor de kinderen. Een toverstaf is immers onmisbaar voor een fee. Met een prachtige feeënoutfit en een eigen toverstafje kunnen de meiden zich helemaal inleven in de feeënwereld. De feestlocatie verander je in een handomdraai in een magische wereld. Met confetti, glitters en andere feestelijke decoratie maak je het decor extra speciaal. Sla zoveel roze feestartikelen in als je wilt en organiseer een betoverend verjaardagsfeestje voor je dochtertje.

Laat een bericht achter

* Verplichte velden