Webshop keurmerkTrusted Shops
0
0
Voor 23.59 uur besteld, morgen bezorgd!*
Gratis verzending vanaf € 75,-
Achteraf Betalen mogelijk

Door Manouk, 24 augustus 2018

Geef een spetterend zeemeermin-themafeest

Vind feestartikelen met zeemeermin Ariël

Is je dochtertje gek van De Kleine Zeemeermin? Op Tuf-tuf.nl zijn veel artikelen met het Kleine Zeemeermin thema te vinden. Een taartdecoratie van de zeemeermin Ariël op de verjaardagstaart zal zeker in de smaak vallen. De taart kun je serveren op leuke bordjes in hetzelfde thema. Zet er bekers bij met de prinses uit de zee erop en de tafel is volledig in zeemeerminnenstijl. Als origineel alternatief kun je in plaats van een taart natuurlijk ook cupcakes kiezen. Zo kun je de inkopen beter afstemmen op het aantal feestgangers. De cakejes kun je extra mooi presenteren op de cupcake standaard, uiteraard ook met Ariël erop. Als leuke activiteit is cupcakes versieren een echte aanrader. Zijn de kinderen oud genoeg? Misschien kunnen ze dan zelfs zelf de cakejes bakken. Na de versierpret zullen de cupcakes extra lekker smaken.

Een zeemeermin-feestje dat tot de verbeelding spreekt

Bij verjaardagsfeestjes hoort natuurlijk ook versiering. Zo tover je de feestlocatie om in een magische onderzeewereld. Met de juiste versierattributen zal het voor de feestvierders voelen alsof ze echte zeemeerminnen zijn die net als Ariël diep in de zee leven. Uiteraard kun je ook andere zeemeerminnen dan de Disneyprinses kiezen. Bij Tuf-tuf zijn er verschillende zeemeermin thema’s te kiezen. Voor een tienerfeestje zijn er zeer stijlvolle artikelen met lichtblauwe, paarse en roze tinten verkrijgbaar, afgewerkt met prachtige glitters. Voor de kleinsten kun je kiezen voor de slingers, bloemenkransen met schattige tekeningen van zeemeerminnen. Voor iedere leeftijdscategorie zijn er geschikte feestartikelen te vinden.

Hoe organiseer je een onvergetelijke dag?

Naast zeemeermin-feestattributen en versiering zijn leuke activiteiten natuurlijk ook onmisbaar voor een geslaagd feestje. Wil je het feestje thuis geven? Het zeemeerminnenspel van Tuf-tuf kan voor uren speelplezier zorgen. Het spel is gebaseerd op ezeltje prik, maar dan geheel in zeemeermin thema. Als rustmoment na alle pret kunnen de meiden samen gezellig De Kleine Zeemeermin kijken onder het genot van hapjes en drankjes. Is het mogelijk om de kinderen mee op stap te nemen? Een uitje naar het zwembad past volledig bij het zeemeermin-themafeest. Kies jouw favoriete feestartikelen uit en verras je dochter met een ‘zeemeermin-voor-een-dag’ thema.

Laat een bericht achter

* Verplichte velden