Webshop keurmerkTrusted Shops
0
0
Voor 23.59 uur besteld, morgen bezorgd!*
Gratis verzending vanaf € 75,-
Achteraf Betalen mogelijk

Door Jordy, 24 augustus 2018

Geef een te gek superhelden feestje voor de echte avonturiers

Welk kind droomt er niet van om eens een superheld te zijn? De meeste kinderen hebben wel een favoriete held en zouden zelf ook wel eens eenzelfde rol willen vervullen. Ook jouw zoon of dochter heeft vast een groot inbeeldingsvermogen. Een superhelden-feestje zou in dat geval een echte aanrader zijn. Speciaal op de verjaardag kan je kind een superheld zijn voor een dag. Samen met vriendjes en vriendinnetjes kan de jarige zich wanen in een ware superheldenwereld om samen de wereld te redden van rampspoed. Welke superheld(en) kies jij?

Welke superhelden komen naar het feestje?

Heb je al ideeën hoe jij het feestje voor je kind gaat organiseren? Zo niet, dan kun je hier wat inspiratie opdoen. Je kunt het zo gek maken als je maar wilt. De eerste stap is natuurlijk een of meerdere superhelden uitkiezen. Als je zoon of dochtertje helemaal gek is van een held of heldin, dan is de keuze natuurlijk snel gemaakt. Voor meisjes zijn Lady Bug en Shimmer & Shine enkele opties. Veel jongens zullen een Avengers, Badman of Spiderman superhelden feestje helemaal geweldig vinden. Gaat het om een gemengd feestje? Dan kun je natuurlijk ook prima meerdere helden en heldinnen met elkaar combineren. Je kunt de kids zelf hun favoriete figuur uit laten kiezen, of zelfs laten bedenken. Zolang ze hun fantasie de vrije loop kunnen laten, zal het zeker een geslaagde dag worden.

Een compleet thema met superheld feestartikelen en versiering

Heb je met de aanstaande jarige de superheld(en) uitgekozen voor het feest, dan kunnen de attributen verzameld worden. En ook decoratie is natuurlijk onmisbaar voor een superhelden-feestje. Voor een compleet feestdecor kun je het kleurenthema van de gekozen held of heldin gebruiken. Is jouw zoontje bijvoorbeeld fan van PJ Masks, dan passen de kleuren groen, blauw en rood daar perfect bij. Slingers, ballonnen en confetti in dit kleurenthema zorgen voor een extra feestelijke sfeer. Nog specialer is het als je feestartikelen met de superhelden erop uitkiest. De kids zullen nog meer genieten van de taart wanneer ze het van een PJ Masks-bordje eten. Ook van de Ninja Turtles, Transformers en meer zijn bordjes, bekers en zelfs rietjes verkrijgbaar. Op Tuf-Tuf.nl vind je een bijzonder groot assortiment van superheld feestattributen.

Creëer een echte superheldenwereld

Bij Tuf-tuf kun je meer dan feestservies en versiering vinden. Ook spelletjes behoren tot het aanbod. Versier het huis en leg andere benodigde spullen klaar voor wanneer de kinderen komen. Zodra iedereen er is, kunnen de kids als echte superhelden spannende avonturen gaan beleven. Maak bijvoorbeeld een speurtocht of verzin een geheime missie die binnen een bepaalde tijd uitgevoerd moet worden. Ook de spelletjes op Tuf-Tuf.nl zijn perfect voor een onvergetelijk superhelden feestje.

Laat een bericht achter

* Verplichte velden