Webshop keurmerkTrusted Shops
0
0
Voor 23.59 uur besteld, morgen bezorgd!*
Gratis verzending vanaf € 75,-
Achteraf Betalen mogelijk

Door Lisa, 4 maart 2019

Hoe vier jij carnaval dit jaar?

In februari of maart wordt waarschijnlijk het meest uitbundige feest van Nederland gevierd: carnaval. Niets is te gek en alles mag tijdens deze feestelijke dagen. Voor jong en oud worden er leuke activiteiten georganiseerd en ’s avonds gaan veel volwassenen graag naar een carnavalsfeest. Verder hoort natuurlijk ook een kleurrijke, vrolijke optocht erbij. Al met al is er van alles te beleven tijdens de carnavalsdagen. Wat staat er voor jou op de planning voor het komende carnavalsfeest?

Muziek, optochten en verkleedpartijtjes

Iedereen viert carnaval weer op een andere manier. Sommige mensen kijken altijd weer uit naar de muziekevenementen die worden georganiseerd. Live muziek of karaoke vind je op vrijwel ieder carnavalsfeestje. Over het algemeen gaat het om Nederlandstalige klassiekers en foute hits. Die muziek is misschien niet iedereens smaak, maar het zorgt wel degelijk voor veel sfeer en vermaak. Hebben de feestgangers het echt naar hun zin, dan wordt er flink gedanst en gezongen – inclusief de gezamenlijke polonaise. Naast de feestjes vindt er overdag in veel plaatsen ook een optocht plaats. Voor de kinderen is het geweldig om naar te kijken. De ene praalwagen is nog mooier dan de andere. Maar er is nog meer dan de wagens te zien, zoals de bijzondere outfits die mensen aantrekken. Verkleed jij je ook altijd graag met carnaval? Kijk dan hieronder voor enkele originele carnavalsoutfits.

Kies de origineelste carnavalsoutfit uit

Ieder jaar weer halen mensen hun gekste kleren uit de kast. Sommigen stellen zelf hun pak samen van enkele bonte kledingstukken bij elkaar, anderen bestellen een volledig carnavalskostuum online. Weet jij al wat je met carnaval aan gaat trekken? Zo niet, dan kun je hier wellicht inspiratie opdoen. We zetten enkele populaire outfits voor dit jaar op rij. ‘Foute’ outfits zijn bijvoorbeeld erg populair. Eigenlijk kun je van alles voor dat thema verzinnen. Zoals een trainingspak in allerlei felle neonkleuren dat mensen in de jaren 70 of 80 veel droegen. Veel mensen verkleden zich daarnaast graag als bekende figuren. Popsterren, sprookjesfiguren of bekende Nederlanders: alles komt voorbij. Misschien vind jij wel je inspiratie in je favoriete film of tv-serie. Geen tijd of zin om een heel kostuum aan te schaffen? Kies dan voor leuke accessoires. Dit maakt je outfit meteen een stuk leuker. Bij Tuf-Tuf hebben we geen kostuums die je kunt horen of complete outfits, maar wel toffe accessoires voor jouw carnavalsfeestje. 

Klaar voor een te gek carnavalsfeestje?

Heb je je carnavalsoutfit voor dit jaar gevonden, dan ben je bijna klaar voor het feest. Ga je zelf een feestje thuis of op een andere locatie organiseren? Kies dan ook toepasselijke feestbenodigdheden uit. Bestel bijvoorbeeld bont feestservies zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de afwas. Bovendien zien kleurrijke bordjes en bekertjes er extra leuk uit. Verder horen slingers, ballonnen en andere feestversiering natuurlijk bij een carnavalsfeest. Zoek al je carnaval feestartikelen bij elkaar en maak er een onvergetelijke dag van. Met de attributen en decoratie van Tuf-Tuf moet dat zeker lukken.

Carnavals versiering bij Tuf-Tuf

 

Laat een bericht achter

* Verplichte velden