Webshop keurmerkTrusted Shops
0
0
Voor 23.59 uur besteld, morgen bezorgd!*
Gratis verzending vanaf € 75,-
Achteraf Betalen mogelijk

Door Marjolijn, 19 augustus 2019

Hoe zorg je dat het kinderfeestje op rolletjes loopt?

Is binnenkort je kleine jarig en geef je een groot kinderfeestje voor al zijn/haar vriendjes en vriendinnetjes? Wees dan gerust, want wij geven je 5 tips om het kinderfeestje op rolletjes te laten lopen!

1.Kies een thema uit

Tegenwoordig kunnen kinderfeestjes niet gek genoeg. En hoe leuk is het dan ook als je een kinderfeestje geeft met een thema!? Je kan een ‘Ik hou van Holland’ feestje geven, of misschien wel een flamingo, disco of beach party. Decoreer je huis bijvoorbeeld helemaal met roze leuke flamingootjes, haal de bijpassende flamingo drinkbekers, ballonnen en border erbij en feesten maar.

2.Maak uitnodigingen

Vergeet vooral niet om de uitnodigingen voor de kinderen te maken. Laat ze weten wanneer, hoe laat en waar het feest plaatsvindt. Geef jij een flamingo themafeest? Maak dan een uitnodiging met een flamingo erop en laat de kinderen in het roze komen!

3.Activiteiten!

Voor kinderen is het altijd leuk om iets te doen, zo voorkom je ook dat zij zich snel gaan vervelen. Je kan thuis blijven en leuke spelletjes spelen zoals zaklopen, bingoën of eierlopen. Je zou er ook voor kunnen kiezen om ergens heen te gaan met de kinderen en bijvoorbeeld te gaan disco-zwemmen of lasergamen. Wat ook erg leuk is om te doen, is om een speurtocht te organiseren door heel de buurt.

4.Schakel een oppas in

Zodra alle kinderen over de vloer komen kan het soms best hectisch worden. Je moet de hapjes klaarzetten, de activiteiten begeleiden en tegelijkertijd op de kinderen passen. Ben je een alleenstaande ouder of krijg je een té grote groep kinderen over de vloer? Misschien dat een oppas aan huis een goede oplossing is voor je! Terwijl jij de hapjes klaarmaakt kan de oppas op de kinderen letten en meedoen met de activiteiten. Zo hebben de kinderen er ook nog eens een leuk nieuw vriendje/vriendinnetje bij voor deze dag! Via de online oppas community, Babysits (Oppassen.nl) kan je gemakkelijk een oppas in de buurt vinden die je kan helpen met het kinderfeestje.

5.Regel traktaties

Het is altijd leuk om een aandenken te geven aan de kinderen die zijn gekomen. Het is daarom leuk om een kleine traktatie mee te geven aan het eind van het kinderfeestje. Dit kan een feestzakje zijn met wat snoepjes, bellenblaas of een klein speeltje. Kinderen zullen het altijd leuk vinden als zij iets krijgen.

Als je deze tips volgt dan wordt je kinderfeestje sowieso een top feest!

 

Laat een bericht achter

* Verplichte velden