Webshop keurmerkTrusted Shops
0
0
Voor 23.59 uur besteld, morgen bezorgd!*
Gratis verzending vanaf € 75,-
Achteraf Betalen mogelijk

Door Lisa, 4 maart 2019

In tropische sferen met een Hawaii party

Waar denk jij aan bij een Hawaii party? Tropisch fruit, bloemenkransen of hoelarokjes? Het zijn allemaal dingen die aan het eiland in de Stille Oceaan doen denken. Maar er is meer! Doe hier ideeën op om jouw Hawaii feestje extra speciaal te maken. Het thema is geschikt voor alle leeftijden en slaagt er altijd in om de zon in huis te brengen – ongeacht de tijd van het jaar.

Een strand in eigen huis of tuin

Je kunt het zo gek maken als je wilt met het feest dat je gaat organiseren. Kies je voor tropische hapjes en drankjes, een dresscode en wat kleurrijke slingers, dan ben je snel klaar. Er is echter nog veel meer mogelijk. Als je echt wilt uitpakken, kun je op de feestlocatie zelfs een waar stranddecor ontwerpen. Heb je een grote tuin met genoeg ruimte voor alle gasten, dan kun je zonder al te veel moeite je droomfeest realiseren. Creëer een ministrand met zand en plaats er enkele strandstoelen op. Met parasols maak je het plaatje af.

In Nederland is een Hawaii party buiten geven helaas niet altijd mogelijk. We hebben hier nu eenmaal niet zo veel zonuren als op het tropische eiland. Gelukkig is het ook mogelijk om een binnenlocatie om te toveren in een strand. Zie je het niet zo zitten om zand naar binnen te halen? Misschien kun je als alternatief een tapijt of zeil vinden dat voor eenzelfde effect zorgt. Zo kun je op creatieve wijze een prachtig feestdecor realiseren. Kijk ook op Tuf-Tuf.nl voor opblaasbare cactussen, flamingo’s en meer leuke decoratieartikelen. Met die attributen kun je iedere locatie mooi aankleden.

Zomerse outfit met Hawaii shirt en rieten rokjes

Bij een themafeest hoort natuurlijk ook verkleedkleding. Voor een Hawaii party zal je al snel denken aan kleurrijke shirts en blouses. Een oranje, roze of paars T-shirt met palmboomprint doet het altijd goed. Combineer de blouse met een korte broek en teenslippers en je feestoutfit is compleet. Voor de dames is een rieten ‘hoela’ rokje uiteraard onmisbaar op een Hawaii party. Ook bij Tuf-Tuf zijn volledige outfits te vinden – inclusief bloemenkrans! Ben je op zoek naar een leuke feestactiviteit, dan kun je er overigens ook voor kiezen om zelf hoelarokken te maken. Een goedkoop én leuk alternatief!

Stel eenvoudig je feestpakket samen

Krijg je al helemaal zin in de Hawaii party? Kijk dan snel op Tuf-Tuf.nl om meer inspiratie op te doen en jouw favoriete feestartikelen uit te kiezen. Je vindt er alles van ballonnen en slingers tot bordjes en bekers. Zelfs een opblaasbare Limbo stok behoort tot het assortiment. Limbodansen past perfect op een Hawaii party en het is eenvoudig te regelen. Je hoeft er alleen Hawaiiaanse muziek bij te zoeken en het feestje kan beginnen. We wensen je alvast veel feestplezier toe!

Laat een bericht achter

* Verplichte velden