Webshop keurmerkTrusted Shops
0
0
Voor 23.59 uur besteld, morgen bezorgd!*
Gratis verzending vanaf € 75,-
Achteraf Betalen mogelijk

Door Lisa, 24 augustus 2018

Inspiratie voor een Unicorn-party nodig? Vind hier originele ideeën!

Veel mensen zullen bij een Unicorn-party al snel denken aan My Little Pony. Er zijn echter nog veel meer variaties op dit feestthema te bedenken. Doe hier inspiratie op voor een uniek Unicorn-feestje voor je zoontje of dochter. De kinderen zullen hun ogen uitkijken als ze het kleurrijke feestdecor zien. Bedenk originele spelletjes om de dag te vullen met vermakelijke activiteiten. We helpen je graag met het vinden van de leukste feestideeën.

‘Do It Yourself’ Unicorn-party

Met een gezonde dosis aan creativiteit kun je een betaalbaar, onvergetelijk feestje organiseren. Veel versiering en attributen zijn gemakkelijk in elkaar te knutselen. Zelf een unicornhoorn maken? Met karton kun je eenvoudig de vorm nabootsen. Met gouden of zilveren linten kan de hoorn op het hoofd vastgemaakt worden. De hoorntjes vormen zo een leuk alternatief op feesthoedjes. Heb je helaas geen tijd om zelf te knutselen? Dan kun je op Tuf-Tuf.nl gelukkig ook prachtige exemplaren bestellen. Zowel feesthoedjes als tiara’s zijn er verkrijgbaar. Op zoek naar leuke spelletjes voor het Unicorn-feestje? Kies in plaats van Ezeltje Prik voor ‘hoorntje prik’. Lukt het de kinderen om met blinddoek voor de hoorn op de eenhoorn te prikken? Dit klassieke spel doet het altijd goed op verjaardagsfeestjes.

Ontwerp je eigen magische unicorn-party wereld

Bij een Unicorn-party hoort natuurlijk ook extra kleurrijke versiering. Het eenhoornthema is daarom perfect te combineren met regenboogkleuren. Wanneer je bij Tuf-Tuf rondkijkt voor unicorn feestartikelen, zal je ook veel decoratie en producten in regenboogkleur zien. Om binnen het budget te blijven kun je ook voor simpele ballonnen kiezen en zelf de ogen, haren en natuurlijk hoorns maken. Kleurrijke slingers maken het unicorn-decor tot één geheel. Wil je een extra magische sfeer creëren? Voeg glitters en/of confetti toe voor een ‘magic touch’. Voor nog een feestactiviteit kun je zelfs een Unicorn pinata in de webshop van Tuf-tuf vinden. De met snoep gevulde eenhoorn zal voor velen het hoogtepunt van de dag zijn.

Compleet assortiment, inclusief uitnodigingen en uitdeelcadeautjes

Alles wat je nodig zult hebben voor de Unicorn-party, kun je op Tuf-Tuf.nl vinden. Ook feestservies met eenhoorndesign behoort tot het aanbod. Voor de unicorntaart of Unicorn cupcakes heb je daardoor bijpassende bordjes en bestek. Zie je een doe-het-zelf party wel zitten? Voor taart- of cupcake decoratie kan je ijshoorntjes goed gebruiken als hoorn voor de eenhoorn(s). Omdat het wel erg veel tijd kost om alles zelf te maken, kun je bijvoorbeeld wel uitnodigingen uitzoeken om de vriendjes en vriendinnetjes in stijl uit te nodigen. Als leuk aandenken zijn er vele kleine presentjes om online te bestellen. Zoals je ziet zijn er mogelijkheden te over om een origineel, betoverend Unicorn-feestje te geven.

Laat een bericht achter

* Verplichte velden