Webshop keurmerkTrusted Shops
0
0
Voor 23.59 uur besteld, morgen bezorgd!*
Gratis verzending vanaf € 75,-
Achteraf Betalen mogelijk

Door Jordy, 24 juni 2019

Jarig in de zomer? Zo organiseer je een zonnig feestje

Als je jarig bent in de zomer hoort daar natuurlijk ook een zonnig feestje bij. We hopen dat je ook dit jaar weer kunt genieten van een zomerse verjaardag. Je wenst natuurlijk boven alles dat de zon schijnt op je verjaardag. Hoe maak je het feestje zelf extra zonnig? We geven graag tips voor iedereen die jarig is in de zomer. Van feestlocatie tot activiteiten en van versiering tot feestattributen!

Pak deze zomer helemaal uit met een pool party

Altijd al gedroomd van een pool party op je verjaardag? Misschien kun je jouw droom met onze tips dit jaar waarmaken. We snappen dat lang niet iedereen een zwembad in de tuin heeft, maar er zijn meer mogelijkheden voor een zwemfeestje. Tegenwoordig zijn er veel goede, ruime opblaaszwembaden voor een aantrekkelijke prijs verkrijgbaar. Je kunt het bad neerzetten voor het feestje en daarna weer netjes opbergen. Voor extra sfeer in de tuin zet je leuke strandstoelen en parasols neer.

Daarnaast wil je de tuin natuurlijk leuk versieren. Kies voor ballonnen in de vorm van de zon en vrolijke slingers. Zelfs zomers feestservies is volop verkrijgbaar. Neem bijvoorbeeld de smiley met een zonnebril op – je kent hem vast wel van Whatsapp en andere sociale media. Bordjes met deze smiley als opdruk passen perfect op jouw zomerse feestje. Helaas geen ruimte voor een pool party in de tuin? Ook een uitje naar een zwembad in de buurt zal zeer in de smaak vallen!

Bescheiden maar knus met een zonnig feestje in eigen tuin

Het kan uiteraard ook dat je juist van kleine feestjes houdt met een paar vrienden en familieleden. Een zonnig feestje in de tuin kan ook heel knus zijn. Zet een paar tafeltjes neer en houd de versiering heel subtiel. Zo leg je de nadruk op een gezellige tijd met de visite. Op je verjaardag telt tenslotte vooral het goede gezelschap. Zelfs als sommige mensen niet kunnen komen vanwege de vakantie (een bekend probleem als je in de zomer jarig bent), zal het feestje nog gezellig zijn.

Geen eigen tuin tot je beschikking? Hoe kun je dan toch een geslaagd feest geven als je jarig bent in de zomer? Is er in de buurt een rustig, groen park aanwezig, dan kun je een zonnige picknick organiseren. Regel een barbecue voor het eten of maak frisse salades en heerlijke broodjes klaar.

Als je weinig tijd of een klein budget hebt, kun je natuurlijk ook regelen dat iedere gast iets meeneemt. Dit zorgt voor een bijzonder gezellige, diverse picknick in het park. Nog een optie is de natuur in huis halen. Versier de woning met veel groen zodat je zelfs binnen een zomers gevoel krijgt. Op Tuf-Tuf zijn er bijzonder veel groene, zomerse artikelen te vinden. Met die fleurige spullen maak je jouw verjaardag in de zomer een geslaagde dag!

Laat een bericht achter

* Verplichte velden