Webshop keurmerkTrusted Shops
0
0
Voor 21.00 uur besteld, morgen in huis!*
Verzending € 4,95
Gratis retourneren

Door Marjolijn, 19 juli 2019

Jonge kinderen? De leukste feestthema’s op een rij

Wat zijn de leukste feestthema’s voor jonge kinderen? We zetten ze hier graag voor je op een rij. Feestjes voor zowel jongens als meisjes komen aan bod. Het liefst wil je een thema vinden waar je alle kids een plezier mee doet. Welke onderwerpen vinden bijna alle jonge kinderen te gek? Sprookjes, dieren, beroepen: uit ieder onderwerp is wel inspiratie te putten. Hieronder vind je de leukste feestthema’s op een rijtje.

De coolste feestjes voor jongens

Veel jongetjes houden van stoere dingen. Denk aan vliegtuigen en auto’s of spannende dieren zoals dinosaurussen, leeuwen en tijgers. Een dierenfeestje is voor vrijwel ieder jongetje een aanrader. Welk dier vindt jouw zoontje het leukst? Honden, dinosaurussen of juist insecten: het kan van alles zijn. Kies het favoriete dier uit en verzin daar een thema omheen. Of kies een overkoepelend thema zoals ‘in de dierentuin’ of ‘op de boerderij’. Je kunt dus vele kanten op.

Een origineel feestthema voor jongens is een Pokémon Go feestje. Sinds een paar jaar is Pokémon Go een echte hit bij kinderen van jong en oud. Geldt dit ook voor je zoon en zijn vriendjes? Organiseer dan een Pokémon Go feest inclusief spannende zoektocht. Daarnaast kun je allerlei feestartikelen van Pokémon inslaan. Kies de favoriete figuurtjes van de kids uit en vergeet vooral de Pokémon-taart niet!

De beste feestthema’s voor meisjes

Waar zijn meisjes helemaal weg van? Al van jongs af aan dromen velen ervan om een prinses te zijn. De kans is groot dat jouw dochtertje een prinsessenfeestje dan ook helemaal te gek vindt. Je kunt voor een algemeen prinsessen feestthema kiezen, waarbij de meiden zich als iedere gewenste prinses kunnen verkleden. Dit hoeven niet per se bestaande prinsessen te zijn; zolang de meisjes er maar mooi en koninklijk uitzien. Je kunt echter ook voor een specifiek thema gaan, zoals een Frozen of Assepoester prinsessenfeestje. In dat geval verkleden de kids zich als een prinses uit hun favoriete sprookje.

Ook voor meisjes is een dierenfeestje een aanrader. Eenhoorns, dolfijnen en paarden zijn bij veel meiden geliefde dieren. Maar het kan natuurlijk ook dat je dochter van andere beesten houdt. Je kunt ieder dier gebruiken als inspiratiebron voor een themafeestje. Ga voor een algemeen thema, zoals een boerderij- of dierentuinthema, als je het moeilijk vindt om slechts één dier te kiezen. Er is echt van alles mogelijk.

Welke thema’s zijn geschikt voor een gemixt feestje?

Het zou ook kunnen dat je juist op zoek bent naar een thema voor zowel jongens als meisjes. Een overkoepelend dierenthema zal dan nog steeds in de smaak vallen. Maar ook een piratenfeest met spannende schattenjacht is voor meisjes en jongetjes een aanrader. Of organiseer een circusfeest in huis waarbij de kinderen een eigen show bedenken. Organiseer bijvoorbeeld een poppentheater of dansoptreden. Een circusthema is perfect als je een interactief feestje wilt organiseren waar de kids hun creativiteit de vrije loop kunnen laten.

Bij Tuf-Tuf scoor je de leukste feestartikelen voor jouw themafeestje. Je kunt in een keer alles tegelijk kopen, zodat je direct kunt starten met andere voorbereidingen. Hoe handig is dat?

Laat een bericht achter

* Verplichte velden