Webshop keurmerkTrusted Shops
0
0
Voor 23.59 uur besteld, morgen bezorgd!*
Gratis verzending vanaf € 75,-
Achteraf Betalen mogelijk

Door Marjolijn, 24 mei 2019

Jouw eindexamen feestje: een afscheid en een nieuw begin

Hoera, geslaagd! Nu is het tijd om je eindexamen feestje te plannen. Wie ga je uitnodigen, waar vindt het feest plaats en hoe ga je het programma invullen? De keuze is helemaal aan jou. Dit belangrijke moment in je leven moet natuurlijk wel gevierd worden.

Een eindexamen feestje vier je niet alleen omdat je de examens gehaald hebt; het is ook een afscheidsfeestje. Je sluit een belangrijk hoofdstuk in je leven af samen met je vrienden. De kans is groot dat je veel van je klasgenoten na het slagen niet of weinig meer ziet. Het examenfeest biedt dé kans om nog eenmaal samen een goede tijd te beleven. Hoe ga jij dit hoogtepunt in je leven vieren?

De perfecte locatie voor het eindexamen feestje

Wil je na de eindexamens een groots feest organiseren? Hoe pak je dit het beste aan? We geven je graag wat ideeën voor de organisatie. Als je de perfecte feestlocatie al gevonden hebt, kun je na gaan denken over de inrichting en decoratie. De versiering kun je gemakkelijk online bestellen. Een regen van confetti is ideaal voor een feestelijk begin van de avond. Om de ruimte in stijl te decoreren, is er ook meer dan genoeg te vinden.

Kleurrijke ballonnen en slingers zijn natuurlijk onmisbaar. Een vlaggenslinger met ‘geslaagd’ erop is bij Tuf-Tuf in vele stijlen verkrijgbaar. Voor een extra speciaal effect kun je ook banners ophangen. Verder kun je feestservies en een tafelkleed in een bijpassende stijl uitzoeken, zodat zelfs de tafels volledig bij het feestdecor passen. Zo kun je het zo gek maken als je maar wilt.

Beleef met je vrienden een onvergetelijke avond

Een feestelijke locatie voor jullie eindexamen feestje is de eerste stap. Er moet echter meer geregeld worden. Bedenk bijvoorbeeld een examenfeest-thema om de avond extra speciaal te maken. Dit kan een kleurenthema zijn – van Multi-kleuren tot een stijlvolle combinatie van zilver en zwart. Ook een V.I.P. of Hollywood-thema zal erg in de smaak vallen. Vergeet niet je vrienden op de hoogte te stellen van de dresscode (deze kun je mooi op de uitnodiging zetten). Zo zal iedereen in stijl op het feest verschijnen.

Voor een geslaagde invulling van het programma raden we het inhuren van een dj zeker aan. Goede muziek is uiteraard onmisbaar op een eindexamen feestje. Richt een dansvloer in en zorg voor lekkere hapjes en drankjes. Zo zal je feest zeker een succes worden!

Laat een bericht achter

* Verplichte velden