Webshop keurmerkTrusted Shops
0
0
Voor 23.59 uur besteld, morgen bezorgd!*
Gratis verzending vanaf € 75,-
Achteraf Betalen mogelijk

Door Lisa, 19 juli 2019

Jouw kind fan van NERF guns? Versier je huis met deze gave spullen

NERF guns: veel jongens en meisjes zijn er helemaal weg van. Geldt dit ook voor jouw kind? Dan doe je hem of haar zeker een plezier met een feestje dat in het teken staat van dit populaire speelgoedmerk. De kans is groot dat je zoon of dochter een of meerdere guns heeft. Mocht dat nog niet zo zijn, dan heb je gelijk een goed idee voor een verjaardagscadeautje.

Er zijn veel verschillende pistolen en geweren om uit te kiezen. Heeft de (aanstaande) jarige al genoeg NERF speelgoedwapens? Koop dan bijvoorbeeld nieuwe munitie of leuke accessoires. Een munitieband, NERF vest of stoere veiligheidsbril zijn enkele ideeën voor een geslaagd cadeautje. Voor feestversiering en -artikelen ben je hier op de juiste plek.

Geef een feestje speciaal in het teken van NERF

Hoe kun je een NERF feest zo cool mogelijk maken? Hiervoor heb je mooie versiering, feestattributen en spannende activiteiten nodig. De decoratie moet natuurlijk passen bij het thema. Slingers, ballonnen en confetti in blauw en oranje zijn goede opties. Zwart en wit zijn daarnaast heel geschikt als accentkleuren. Decoratieartikelen met uitspraken als ‘Are you ready?’ en ‘Have a blast’ erop zijn natuurlijk helemaal te gek. Voor op tafel kun je een NERF tafelkleed en NERF bordjes, -bekertjes en -servetten regelen. Zo vormt het feestdecor een mooi geheel.

Wat betreft activiteiten hoef je voor een NERF feestje niet lang na te denken. De kinderen willen natuurlijk vooral met hun NERF guns spelen. Gelukkig zijn de speelgoedwapens zo gemaakt dat ze zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden. Over het weer hoef je je dus geen zorgen te maken. Ook als het koud of nat is, kun je binnen (bijvoorbeeld op zolder of in een garage) een activiteit organiseren. Regel een doelwit waarop de kids kunnen richten en schieten.

Voor extra spanning kun je er een wedstrijdje van maken. Vindt het feestje plaats in de zomer? Regel dan Super Soaker waterpistolen van NERF. De kinderen zullen zich uren vermaken met een spannend – en verkoelend – watergevecht.

Alle NERF feestartikelen snel in huis

Weet je zeker dat je een NERF feestje voor jouw kind wilt gaan organiseren? Zoek dan direct alle gewenste feestartikelen bij elkaar. In het handige overzicht van Tuf-Tuf staan alle benodigdheden bij elkaar.

Online bestellen bij Tuf-Tuf is daardoor bijzonder eenvoudig. Ook last minute kun je een geweldig NERF feest voor je zoon of dochter regelen. Haal de NERF guns tevoorschijn voor het vetste kinderfeestje van het jaar.

Laat een bericht achter

* Verplichte velden