Webshop keurmerkTrusted Shops
0
0
Voor 23.59 uur besteld, morgen bezorgd!*
Gratis verzending vanaf € 75,-
Achteraf Betalen mogelijk

Door Jordy, 12 september 2022

Jungle en Safari Kinderfeest: onze versiering tips

Een echt Jungle feestje wie wilt dat als kind nu niet! Met de mooiste Jungle versieringen en met de leukste jungle dieren het huis even echt omgetoverd tot een ware Jungle. Maar welke versieringen zijn er allemaal verkrijgbaar voor een Jungle feestje? Want zoek je een Jungle thema als de Safari Kids feestartikelen voor de jongste kinderen of een Let's Go Wild versiering voor de wat oudere kinderen?

1. Onze Jungle versieringen

1.1. Safari Kids
1.2. Get Wild
1.3. Animal Safari versiering
1.4. Safari Party versiering
1.5. Let's Go Wild en Zoo Party versiering

2. Een Jungle of Jungle dieren Pinata

3. Jungle versiering bij Tuf-Tuf 

 

1. Onze Jungle versieringen

Je kunt in de verschillende feestwinkels en op het internet veel versieringen vinden voor het aankleden van een echt Jungle kinderfeest of Safari kinderfeest. De vele jungle feest thema versieringen hebben verschillende designs, zodat je altijd wel een geschikt design vindt welke past bij het jungle feest dat jij wilt organiseren. Hieronder laat ik een aantal jungle feest versieringen zien welke wij bij Tuf-Tuf in het assortiment hebben. 

Jungle versiering voor een kinderfeestje bij Tuf-Tuf

1.1. Safari Kids versiering

Voor de kleinste kids is er de Safari Kids Jungle versiering. Op deze Jungle versiering zie je een leeuw, zebra, giraffe en olifant. Deze vrolijke set is helemaal compleet waardoor alles bijpassend is. Alle verschillende kleuren in combinatie met de confetti maakt jouw feestje helemaal vrolijk! Je hebt onder andere borden, bekers, tafelkleed, uitnodigingen, servetten en zelfs Jungle rietjes met daarop de leukste dieren uit de Jungle. Deze lijn is specifiek voor de kleinste kids gemaakt. De dieren zijn ontzettend schattig, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je kind bang is voor een van de dieren. Om de aankleding van jouw Jungle feestje compleet te maken is er een super leuke Jungle vlag van Safari Kids. 

Jungle Safari kids versiering kopen bij Tuf-Tuf

Laat je inspireren door het kinderfeestje hierboven en bestel jouw versiering gemakkelijk online! 

1.2. Get Wild versiering

De Get Wild lijn is een van mijn favoriete Jungle versiering. Deze lijn  is gemaakt met veel groene kleuren,  waardoor je je feestlocatie echt kunt omtoveren tot een oerwoud. De hoofdrol op de bordjes, bekers, servetten en het tafelkleed is voor de koning van de Jungle: de leeuw. Daarnaast vind je de toekan, zebra, giraffe, slang en koala op deze versiering. Stuur de feestgangers alvast een Jungle uitnodiging om in de sfeer te komen van het Jungle feestje. De versiering heeft een stoere uitstraling en is voor de echte durfallen die de wildernis gaan verkennen. Wanneer het feestje erop zit kun je een traktatietasje meegeven met daarin Jungle uitdeelspeeltjes van het thema Get Wild. 

Get Wild Jungle versiering voor een kinderfeestje Tuf-Tuf

 

1.3. Animal Safari versiering

In de Animal Safari lijn zie je verschillende dieren: de tijger, giraffe, zebra en leeuw. Ook deze lijn heeft veel groene accenten. Het taartje smaakt nog lekkerder als het geserveerd wordt op de leuke Animal Safari bordjes. De bordjes zijn bedrukt met een leeuw, dus pas op dat dit wilde dier de taart niet opeet. Een drankje serveren is ook nog nooit zo avontuurlijk geweest. De bekers hebben een leuke print van tijger, zebra, giraffe en leeuw en zijn perfect voor de ranje op een kinderfeestje. Maak jouw Jungle compleet met een slinger vol met bladeren, bladeren als hangdecoratie en bijpassende groene ballonnen. Daarnaast zijn er van deze lijn ook Jungle maskers te verkrijgen waardoor de kinderen zich voor een dag even helemaal kunnen inleven als hun favoriete dier. 

Animal Safari versiering voor een kinderfeestje Tuf-Tuf

1.4. Safari Party versiering

Grr.. welcome to the Jungle. De Jungle dieren bij de Safari Party versiering lijken net echt en hebben een stoere uitstraling. Je ziet veel dieren zoals een tijger, leeuw, giraffe, zebra en olifant. Ook hiervan zijn bekers, borden, tafelkleed en servetten beschikbaar om jouw Jungle feestje tot een succes te maken. De tropische bladeren ballonnen zijn een echte aanrader. Deze kun je combineren met de Jungle slinger vol met bladeren. Bijpassend hebben we bij Tuf-Tuf nu ook opblaasbare dieren om jouw Safari Party helemaal af te maken. 

1.5. Let's Go Wild 

Ga de wildernis in met de Let's Go Wild versiering. De Let's Go Wild Jungle versiering bevat vooralnude kleuren. Het is een chiquere lijn die een luxe uitstraling heeft. De bordjes zijn in de vorm van een olifant en aan de slingers hangen apen. Bijpassend zijn de olijfgroene, grijze, goudeen nude ballonnen

Let's Go Wild Ginger Ray Jungle versiering Tuf-Tuf

2. Een Jungle of Jungle dieren pinata 

Voor meer actie tijdens het kinderfeestje hebben wij pinata's beschikbaar. Een piñata vul je met snoepjes, kleine cadeautjes en eventueel wat confetti. Dit kun je eenvoudig doen door de pinata op de gemarkeerde plek te openen en de gewenste snoepjes en speeltjes erin te doen. Bij Tuf-Tuf hebben we verschillende snoepjes en cadeautjes die je in de pinata kan doen. Als kleine cadeautjes kun je bij Tuf-Tuf kiezen uit veel verschillende dingen zoals een Jungle Gum, Jungle dieren tattoo's of mini Jungle dieren.De piñata wordt door iemand met een touw in de lucht gezwaaid of ergens omhoog gehangen. De bedoeling van het spel is dat de kinderen om beurten trachten om de piñata met een stok kapot te slaan. Meestal gebeurt dit geblinddoekt. Voor de kleinste kids kun je de blinddoek weg laten. We hebben een schattige mini pinata van een zebra of een leeuw. Wil je meer uitdaging kies dan voor de aap pinata. Lukt het de kinderen om deze stuk te slaan tijdens hun feestje in de Jungle en te genieten van de lekkernijen en speeltjes? 

3. Jungle versiering bij Tuf-Tuf 

Ben je van plan om een kinderfeestje te organiseren voor je zoon of dochter? Een kinderfeestje in Jungle thema organiseren is superleuk! En dat begint al bij de voorbereidingen. Je kunt het jezelf zou moeilijk maken als je zelf wilt. Hou je van simpel? Keep it simpel! Pak je graag uit? Wij zijn er voor je! Op tuf-tuf.nl vind je leuke versiering en de keuze is reuze. Naast versiering zorg je natuurlijk ook voor lekkere hapjes en drankjes. Denk aan apenkopsnoepjes, bananensnoepjes, echte bananen (of ander Jungle fruit) of cupcakes met een Jungle thema. Bij Tuf-Tuf hebben we Safari en Jungle cupcakevormen of funcakes suikerdecoratie met Jungle dieren. Daarnaast kun je op het internet talloze leuke spelletjes vinden die je kunt doen! Veel plezier. 

Laat een bericht achter

* Verplichte velden