Webshop keurmerkTrusted Shops
0
0
Voor 23.59 uur besteld, morgen bezorgd!*
Gratis verzending vanaf € 75,-
Achteraf Betalen mogelijk

Door Marjolijn, 20 februari 2023

Lego Kinderfeestje: onze versiering tips

Een Lego feestje kan een geweldige manier zijn om de verjaardag van een kind te vieren omdat het leuk en creatief is. Lego is een bekend en populair speelgoed voor kinderen van verschillende leeftijden. Een Lego feestje is daarom snel een goed idee! Maar welke versieringen zijn er allemaal verkrijgbaar voor een Lego feestje? Bij Tuf-Tuf hebben we verschillende soorten thema's voor een Lego-feestje

1. Onze Lego versieringen:

1.1 Lego Party Time
1.2 Lego city 
1.3 Lego Ninjago 

2. Lego Pinata 

3. Wat te doen op een Lego feestje? 

4. Lego versiering bij Tuf-Tuf 

1. Onze Lego versieringen:

Je kunt in de verschillende feestwinkels en op het internet veel versieringen vinden voor het aankleden van een echt Lego kinderfeest. De vele lego feest thema versieringen hebben verschillende designs, zodat je altijd wel een geschikt design vindt welke past bij het lego feest dat jij wilt organiseren. Hieronder laat ik een aantal lego feest versieringen zien welke wij bij Tuf-Tuf in het assortiment hebben. 

1.1 Lego Party Time

Natuurlijk is versiering met Lego blokken erop altijd een goed idee! Je ziet de blokken in verschillende kleuren. Door de verschillende vrolijke kleuren zorg je zeker voor sfeer tijdens een Lego feestje. Je kunt bij Tuf-Tuf kiezen voor een Lego Party Time feestpakket. Super handig, dan heb je meteen de basis benodigdheden in huis. Deze set bestaat uit borden, bekers en servetten. Versier de ruimte met ballonnen in de kleuren van Lego, zoals blauw, rood, geel oranje en groen. Vergeet de Lego taartkaarsjes in de leeftijd van jouw kind niet voor op de taart!


1.2 Lego City 

Als je jouw feestje wilt versieren in de stijl van Lego City, zijn er verschillende decoratie-ideeën die je kunt gebruiken om de sfeer van een lego-stad na te bootsen. Denk aan servies, maar ook Lego vlaggenlijn en Lego letterslingers. Daarnaast kun je zelf ook aan de slag om de woonkamer om te toveren tot een echte lego stad. Maak zelf verkeersborden op basis van de ontwerpen van verkeersborden uit de Lego City-sets. Je kunt ze uitprinten en lamineren om ze duurzamer te maken ;) Bouw huizen en gebouwen: Gebruik kartonnen dozen of bouw je eigen huizen en gebouwen om een ​​Lego-stadsgevoel te creëren. Voeg kleine details toe zoals Lego-voertuigen en Lego-poppetjes om het geheel af te maken. 

1.3 Lego Ninjago 

Het team van ninja's in Ninjago bestaat uit Kai, Lloyd, Zane, Nya, Jay en Cole en hun stokoude mentor Wu, aan wie ze allemaal hun ongekende vaardigheden, kracht en discipline te danken hebben. Wanneer je kiest voor een Lego Ninjago feestje kun je bij Tuf-Tuf genoeg versiering vinden. Hieronder wat voorbeelden op een rijtje. 
 

Ballonnen: Gebruik ballonnen in de kleuren van Lego Ninjago om de ruimte te versieren. Dit is vooral rood, maar je kunt ook kiezen voor zwart, wit, goud en groen. Je kunt ballonnen bundelen om een ​​groot Ninjago-gebouw te maken of een ballonnenboog bij de ingang.

Tafeldecoraties: Gebruik tafeldecoraties met Lego Ninjago-thema, zoals servetten, borden en bekers, om de tafel aan te kleden. 

Ninjago-afbeeldingen: Gebruik posters en afbeeldingen van Lego Ninjago-thema's om de muren te versieren. Je kunt deze afdrukken of zelf maken door middel van knippen en plakken.

Ninjago-poppetjes: Gebruik Ninjago-poppetjes als decoratie op de tafel, als onderdeel van de centerpieces of als feestartikelen om aan de kinderen uit te delen.

Bouw creaties: Bouw een aantal Lego Ninjago-creaties voor de feestlocatie. Maak bijvoorbeeld een Ninjago-tempel, een Ninjago-voertuig of een Ninjago-draak.

Gebruik ninja-versieringen: Gebruik versieringen die passen bij de ninja-sfeer, zoals draken, zwaarden, wimpels, Chinese lantaarns en vlaggen in zwart, wit, rood en goud.

Ninjago-spellen en activiteiten: Overweeg het opzetten van Ninjago-spellen en activiteiten, zoals het bouwen van een ninja-parcours, een ninja-verstopspel of een Ninjago-kleurwedstrijd.

2. Lego Pinata 

Voor meer actie tijdens het kinderfeestje hebben wij pinata's beschikbaar. Speciaal voor jouw Lego kinderfeestje hebben we ook een Lego-Pinata. Een pinata vul je met snoepjes, kleine cadeautjes en eventueel wat confetti. Dit kun je eenvoudig doen door de pinata op de gemarkeerde plek te openen en de gewenste snoepjes en speeltjes erin te doen. Bij Tuf-Tuf hebben we verschillende snoepjes en cadeautjes die je in de pinata kan doen. Als kleine cadeautjes kun je bij Tuf-Tuf kiezen uit veel verschillende dingen zoals een Lego GumLego tattoo's, Lego armband of Lego puzzel. De pinata wordt door iemand met een touw in de lucht gezwaaid of ergens omhoog gehangen. De bedoeling van het spel is dat de kinderen om beurten trachten om de pinata met een stok kapot te slaan. Meestal gebeurt dit geblinddoekt. Voor de kleinste kids kun je de blinddoek weg laten. Lukt het de kinderen om deze stuk te slaan tijdens hun Lego feestje en te genieten van de lekkernijen en speeltjes? 

3. Wat te doen op een Lego feestje? 

Hier zijn enkele ideeën voor het organiseren van een Lego-feestje:

  1. Uitnodigingen: Maak Lego-uitnodigingen door foto's te maken van Lego-stukken in verschillende kleuren en deze op de uitnodiging te plaatsen. Schrijf vervolgens alle feestdetails op de uitnodiging.

  2. Lego bouwwedstrijd: Laat de kinderen in teams werken om hun eigen Lego-ontwerp te maken. Geef ze een bepaalde tijd om te bouwen en kies daarna een winnend team.

  3. Lego-cupcakes: Bak cupcakes en decoreer ze met Lego-stukken gemaakt van gekleurde snoepjes.

  4. Lego-goodiebags: Vul een Lego feestzakje met kleine Lego speeltjes en snoepjes als aandenken aan het feestje. 

  5. Lego-film: Laat de kinderen genieten van een Lego-film zoals "The Lego Movie" of "Lego Batman Movie".

  6. Lego-racebaan: Bouw een racebaan voor LEGO-auto's en laat de kinderen racen om te zien wie de snelste is.

Met deze ideeën kun je een geweldig Lego-feestje organiseren dat de kinderen niet snel zullen vergeten!

4. Lego versiering bij Tuf-Tuf 

Ben je van plan om een kinderfeestje te organiseren voor je zoon of dochter? Een kinderfeestje in Lego thema organiseren is superleuk! En dat begint al bij de voorbereidingen. Je kunt het jezelf zou moeilijk maken als je zelf wilt. Hou je van simpel? Keep it simpel! Pak je graag uit? Wij zijn er voor je! Op tuf-tuf.nl vind je leuke versiering en de keuze is reuze. Naast versiering zorg je natuurlijk ook voor lekkere hapjes en drankjes. Daarnaast kun je op het internet talloze leuke spelletjes vinden die je kunt doen! Veel plezier!

Laat een bericht achter

* Verplichte velden