Webshop keurmerkTrusted Shops
0
0
Voor 23.59 uur besteld, morgen bezorgd!*
Gratis verzending vanaf € 75,-
Achteraf Betalen mogelijk

Door Lisa, 21 juni 2019

Let the sun shine! Organiseer een zonnig tuinfeestje

Vier de zomer dit jaar extra uitbundig met een zonnig tuinfeestje. Op 21 juni begint officieel het zomerseizoen en hoe vier je dat beter dan met een tuinfeest? Met de juiste tips organiseer je eenvoudig en snel een spetterend feest in je eigen tuin. Doe hier ideeën op voor zomerse thema’s, de lekkerste hapjes en drankjes en natuurlijk de leukste feestattributen. Organiseer je eigen tuinfeestje en begin de zomer goed met vrienden, familie en/of buren.

Kies het zonnigste thema voor je zomerfeestje

[/vc_column_text][vc_column_text]Wil je een zomerfeest vieren, dan heb je wat betreft thema’s keuze genoeg. Veel mensen kiezen tijdens de zomer voor een tropisch thema zoals een Beach Party, ‘Ananas Vibe’ of Hawaii feest. Ga je voor het laatste thema, dan zijn Hawaii kransen uiteraard onmisbaar! Ook flamingo’s passen goed bij een tropisch feestthema. Voor verkoeling kun je de gasten frisse cocktails of tropische smoothies serveren. Zet daarnaast heerlijk tropisch fruit op tafel.

Wil je echt helemaal uitpakken, maak dan een tijdelijk strand op de feestlocatie. Met genoeg zand, enkele strandstoelen en parasols kom je helemaal in de zomersferen. Wie zegt dat je naar het strand moet reizen voor een Beach Party?

Naast tropische sferen kun je ook kiezen voor Mexicaanse sferen. Niet veel landen zijn immers zo zonnig als Mexico. Het is een exotisch feestthema waarmee je alle kanten op kunt. Denk aan sombrero’s, cactussen en heerlijk Mexicaans eten. Voor de kinderen is een piñata een echte aanrader. Het Mexicaanse spelletje met piñata’s is op ieder feest weer een hit. Wie lukt het om met een blinddoek voor de ogen de figuur van papier-maché te raken? Zowel voor de kids als de volwassenen is de piñata bijzonder vermakelijk.

Versier je tuin met feestattributen in zomerse kleuren

Bij een sfeervol feest hoort natuurlijk ook kleurrijke decoratie. De tafelaankleding vormt een groot deel van de feestdecoratie in de tuin. Kies voor feestservies in vrolijke, frisse kleuren zoals geel, oranje en roze. Met tafelkleden kun je eenvoudig meer sfeer creëren op het tuinfeest.

Hang daarnaast zomerse slingers, ballonnen en lampionnen aan de schutting of in de bomen. Slingers met teenslippers, lampionnen in de vorm van ijsjes: bij Tuf-Tuf is er van alles te vinden voor een zonnig tuinfeestje. Ben jij voor een tropisch feestthema gevallen, dan kun je kiezen voor feestversiering met palmbomen, ananassen, flamingo’s en meer. Laat je creativiteit de vrije loop en maak er een extra zonnig feestje van.

Laat een bericht achter

* Verplichte velden