Webshop keurmerkTrusted Shops
0
0
Voor 23.59 uur besteld, morgen bezorgd!*
Gratis verzending vanaf € 75,-
Achteraf Betalen mogelijk

Door Marjolijn, 16 juni 2022

Let's party in de zomer met een te gek zomerfeest!

Het is bijna zomer en dat betekent dat het tijd is voor de leukste zomerfeesten! Want wie wordt er nou niet blij van de zon. Bij zomerfeesten zie je vooral veel vrolijke kleuren zoals geel, oranje en groen, maar de mogelijkheden zijn echt eindeloos. Je organiseert net zo gemakkelijk een kinderfeest met Zomerfeest thema als een themaparty voor volwassenen, bijvoorbeeld een Beach Party of Hawaii feest. Je vindt voor elke invulling een feestartikel in Zomerfeest stijl en versiering met Zomerfeest uitstraling. Uiteindelijk gaat het vooral om de gezelligheid en het mooie weer, maar de juiste versiering helpt zeker bij het creëren van een goede sfeer!

Ananas Flamingo Vibe 

Wat de laatste tijd erg populair is onder de jongeren in een Flamingo of Ananas feest feest! Bij een ananas vibe-thema staan ananassen uiteraard centraal, maar er zijn leuke combinaties te maken met andere symbolen en kleuren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan waaiers in de goud, blauw en wit voor een zomers effect. Of combineer het met flamingo versiering om een echte tropische vibe te creëren. Gebruik het tafelkleed, de bordjes, de bekers, het bestek en de servetten, zodat het allemaal lekker matcht. Op de prints zie je vooral de kleuren blauw, geel en groen. Als je echt uit wilt pakken kun je kiezen voor de lampion of zelfs een opblaas flamingo. Let's party!  
 

Zomerfeest als kinderfeestje  

Ook een kinderfeestje in zomerstijl is eenvoudig te organiseren. Naast het kiezen van alle leuke kinderthema's kun je ook een Zomerthema kiezen. En hier horen natuurlijk ijsjes bij. Ga voor een pinata in de vorm van een ijsje en laat de jarige hem stuk slaan! Versier je tuin verder met verschillende artikelen met het thema ijs, zoals een slinger of honeycomb. Sfeer gegarandeerd! Vul je versiering aan met een passend tafelkleed, borden, bekers en servetten in de sfeer van bijvoorbeeld toekan. Voor een echt strand-vibe kun je kiezen voor de aloha vlaggenlijn of zelfs een opblaas papagaai! Tot slot is de ballon mozaïek standaard superleuk te combineren bij bijna alle thema's. Verkrijgbaar in alle leeftijden. Vul de standaard met vrolijke kleuren ballonnen en jouw feestje kan niet meer stuk! 

 

Liefde in de buitenlucht

Die mozaïek standaard zijn er ook in de letters LOVE! Supertof voor een buitenfeest met je geliefde. Vier de liefde in de zon met het genot van een hapje en een drankje. Nodig daarbij de mensen uit die je lief hebt en zorg voor mooie versiering. Ga vooral voor de kleuren rood, wit en roze wat zorgt voor een zwoel effect. Honeycombs passen daar perfect bij. Voeg er nog wat ballonnen aan toe. Zo creëer je een sfeer van ultieme intimiteit. 

 

Op Tuf-Tuf vind je veel diverse vrolijke zomer artikelen die je kunnen helpen bij het organiseren van jouw Zomerfeest. Als je bij ons voor 21.00u besteld, verzenden wij het dezelfde dag nog!

Laat een bericht achter

* Verplichte velden