Webshop keurmerkTrusted Shops
0
0
Voor 23.59 uur besteld, morgen bezorgd!*
Gratis verzending vanaf € 75,-
Achteraf Betalen mogelijk

Door Manouk, 27 februari 2019

Met de leukste traktaties ieder jaar een verrassing

Hoe verzin je ieder jaar weer een leuke, originele traktatie voor je kids? Op de basisschool wordt voor iedere verjaardag een cadeautje of lekkernij uitgedeeld aan de klasgenootjes. Hoe houd je dit origineel? Je wilt het natuurlijk ook zo gezond mogelijk houden en rekening houden met allergieën van klasgenootjes. Gelukkig ben je niet de enige die elk jaar weer met dit dilemma zit. Er zijn allerlei goede ideeën te vinden om de traktaties altijd een succes te maken. Hieronder lees je een paar van de leukste.

Traktaties zelf maken of kant-en-klaar kopen?

Om traktaties niet alleen leuk, maar ook gezond te maken, kan zelf bakken een echte aanrader zijn. Je weet precies wat je aan de kinderen uitdeelt en je hebt ook nog een leuke bakmiddag om naar uit te kijken. Uiteraard kan je zoontje of dochter ook meehelpen. Zo heb je gelijk een gezellige activiteit samen. Bak zelf brownies, koekjes of cakejes en voeg minder suiker toe (neem bijvoorbeeld vers fruit als vervanging). Je kunt de traktaties in de leukste vormen maken. Denk aan rendierbrownies, sneeuwpopsoesjes of pannenkoekslakken. Er zijn oneindig veel variaties te bedenken. Tip: vergeet niet om enkele suikervrije traktaties te regelen zodat iedereen van de lekkernij kan genieten, ongeacht eventuele allergieën.

Lang plezier met de leukste traktaties

Hoewel kinderen geen nee zullen zeggen tegen snoep, gebak en andere lekkernijen, is een presentje dat langer meegaat zeker geen verkeerd idee. In de traktatie kun je een klein presentje verstoppen waar de vriendjes en vriendinnetjes langer plezier van kunnen beleven. Gebruik een pen als mast voor een bootje of als stam voor een (palm)boom. Speeltjes zijn zo ideaal als basis voor de leukste traktaties. Bij Tuf-Tuf vind je een ondenkbaar groot aanbod van uitdeelspeeltjes. Er zijn allerlei uitdeelcadeautjes verkrijgbaar voor een lage prijs. Denk bijvoorbeeld aan pennen, stempels of stickers. Knutselbenodigdheden zijn niet duur en vrijwel ieder kind zal het kunnen waarderen. Zo verzorg je een betaalbare én unieke traktatie.

Creatief met eten

We begrijpen dat je soms geen tijd hebt om traktaties volledig zelf te maken. Met snoepjes of hartige snacks zijn gelukkig allerlei creaties te maken. Je maakt de leukste traktaties snel en gemakkelijk. Maak bijvoorbeeld een sleutelbos met een schattige sleutelhanger en snoepsleutels. Op zoek naar een gezonde traktatie? Tover bananen eenvoudig om in Minions. Geef ze een blauw pakje en een paar grappige ogen en mond. Je kunt de gezichtjes zo gek maken als je maar wilt. Met genoeg fantasie kun je ieder fruitstuk of snoepje omtoveren in een vrolijk presentje. Ook op Tuf-Tuf.nl zal je veel leuke cadeautjes kunnen vinden. Neem gerust een kijkje en wie weet vind je daar de perfecte traktatie.

Laat een bericht achter

* Verplichte velden