Webshop keurmerkTrusted Shops
0
0
Voor 21.00 uur besteld, morgen bezorgd!*
Gratis verzending vanaf € 50,-
Eenvoudig retourneren

Door Judith, 4 maart 2019

Originele bedank cadeautjes voor iedere gelegenheid

Als ouder leer je je kinderen om mensen te bedanken. Niet alleen door ‘dank je’ te zeggen, maar ook met vriendelijke gebaren kan je zoon of dochter waardering laten blijken. Voor speciale gelegenheden kan een presentje een leuk gebaar zijn. Bijvoorbeeld aan het einde van het seizoen bij de sportclub of muziekschool. Of om de juf of meester van dat schooljaar te bedanken. Ook het uitdelen van kleinigheidjes met ‘Bedankt voor je komst!’ of een andere boodschap erop is gebruikelijk op bruiloften. Zo zijn er voor iedere gelegenheid wel speciale bedank cadeautjes te verzinnen.

Bijzonder luxe of juist klein cadeau?

Bedank cadeautjes zijn er in vele vormen en maten. Je kunt kiezen voor een erg bescheiden gebaar of helemaal uitpakken. Het ligt er maar net aan wat je met het geschenk wil zeggen. In echt speciale gevallen kun je eraan denken om een duur, groots cadeau uit te zoeken. Geef bijvoorbeeld een luxueuze gift box of een fles champagne. De waarde van bedank cadeautjes zit echter niet alleen in het prijskaartje of het formaat. Uiteindelijk zegt de achterliggende gedachte het meest. Ook kleine, goedkopere geschenken kunnen daarom zeker geschikt zijn. Zelfs een wenskaart met een persoonlijk bericht erop kan al veel betekenen voor de ontvanger. Woorden zeggen immers meer dan materiële zaken. Ook een cadeau zelf maken is een goed idee als bedankje. Je kunt een pakketje samenstellen van beautyproducten, bakspullen of decoratieartikelen. Ben je een echte creatieveling? Maak een tekening, schilderij of geef een eigen foto in een mooi lijstje. Je kunt het geschenk helemaal zoals je wilt vormgeven.

Een bedank cadeautje met persoonlijke boodschap

Zie je het idee van een persoonlijk bedank cadeautje wel zitten? Er zijn veel manieren om een eigen boodschap te verwerken in een geschenkje. Ook als je niet heel creatief bent aangelegd, zijn er allerlei mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld een voorwerp met persoonlijke tekst laten bedrukken. Een beker, glas of linnen tas is daarvoor bijzonder goed geschikt. Bedrukte bedank cadeautjes zijn helemaal te personaliseren en de ontvanger heeft er vele jaren plezier van. Naast tekst kun je ook kiezen voor een persoonlijk etiket of een foto. Bekende merken als Calvé, Toblerone en M&M maken het zelfs mogelijk om het logo te vervangen voor een eigen ontwerp. Zet de naam van degene die je wilt bedanken op het etiket en zorg voor een extra grote verrassing.

Bezorg een originele verrassing

Vind je vooral het surprise effect belangrijk voor je bedankje? Kies dan een onverwachte manier om het geschenk te geven. Wist je dat mensen tegenwoordig zelfs bedank cadeautjes thuis bij anderen laten afleveren. Het is mogelijk om ballonnen, kaartjes en andere geschenken te bezorgen op een gewenst adres. Ook brievenbus bloemen of een chocotelegram behoren tot de opties. Zelfs op afstand kun je zo mensen bedanken. Kies jouw favoriete presentje uit en verras iemand op bijzondere wijze. Meer inspiratie nodig? Wie weet kan je op Tuf-tuf.nl op goede ideeën komen.

Laat een bericht achter

* Verplichte velden