Webshop keurmerk
0
0
Voor 20.00 besteld, morgen in huis!*
Verzending € 4,50
Gratis retourneren

Door Marjolijn, 10 januari 2022

Maak ook van je traktatie een feestje!

Maak ook van je traktatie een feestje!

Voor de één een leuke bezigheid, voor de ander een stressvol momentje; het trakteren op school. Trakteren op school is voor kinderen een belangrijke sociale gebeurtenis. Maar hoe verzin je ieder jaar weer een leuke originele traktatie voor je kids? Houd in gedachte dat kinderen een traktatie al heel snel leuk en lekker vinden, dus eigenlijk kun je het nooit fout doen. Bij Tuf-Tuf ben je aan het juiste adres voor traktatie tips of de traktatie zelf. 

Simpel, maar leuk! 
We begrijpen dat je soms geen tijd hebt om traktaties volledig zelf te maken. Daarom hebben wij originele uitdeeltaarten. Bijvoorbeeld van voetbal, hartjes, minions of pokémon. Je hoeft niks te doen en de klas van de jarige kan worden getrakteerd. Kleine moeite, groot plezier. 

Creatieve bui
Ben je in een creatieve bui en heb je tijd om zelf iets te maken? Op internet vind je tallozen ideeën. Gezonde traktaties, gekke traktaties, originele traktaties en ga zo maar door. Wij hebben onze favorieten op een rijtje gezet. 

Speklolly 
Deze traktatie ziet er super vrolijk uit en je hebt weinig nodig. Draai een spekje om een satéprikker en voilà; de speklolly. Je kunt het spekje ook in de vorm van een cijfer maken. En dan kies je natuurlijk de leeftijd van je kind. Je zult dan iets meer satéprikkers nodig hebben, maar niets in onmogelijk. 

Racebaan
Dit is een van onze favorieten omdat het een gezonde traktatie is, het is origineel én je geeft de kinderen ook nog een leuk speeltje mee! Teken op de zijkant van een banaan een autoweg. Zet er een speelgoed race autootje op en maak het af met een prikker Grand Prix

De vishengel
Gebruik een pen of potlood als hengel en knoop er een dropveter aan vast. Aan de andere kant van de dropveter kun je een oceaan snoepje hangen. Zo is het net alsof er een vis aan de hengel hangt. Hierbij combineer je snoep met een leuk uitdeelspeeltje. Wie wilt dat nou niet!

Langer plezier met een uitdeelspeeltje
Speeltjes zijn ideaal als basis voor de leukste traktaties en je geeft de kids iets mee waar ze langer plezier van hebben. Gebruik bijvoorbeeld slijm of bellenblaas al een lijfje van een vlinder of een ander dier. Een pen kan gebruikt worden als hengel voor bij het vissen of als mast voor een bootje. Ook kun je een speeltje in de traktatie verstoppen, dat maakt het nog eens extra spannend. Bij Tuf-Tuf hebben we een groot assortiment uitdeelspeeltjes

 

Laat een bericht achter

* Verplichte velden