Webshop keurmerkTrusted Shops
0
0
Voor 21.00 uur besteld, morgen bezorgd!*
Gratis verzending vanaf € 50,-
Eenvoudig retourneren

Door Marjolijn, 13 oktober 2022

Maak ook van je traktatie een feestje!

Is je kind jarig en ben je op zoek naar een leuke, makkelijke of gezonde traktatie voor je kind om te trakteren op school? Gelukkig hoeft het echt niet altijd ingewikkeld te zijn. Maar je kunt de traktatie natuurlijk zo origineel maken als je zelf wilt. Voor de één is het namelijk een leuke bezigheid, voor de ander een stressvol momentje. Trakteren op school is voor de kinderen een belangrijke sociale gebeurtenis. Overleg met je kind wat hij/zij graag wilt trakteren. Soms hebben kinderdagverblijven of scholen ook richtlijnen over wat wel en niet mag. Daarnaast hebben steeds meer kinderen bepaald allergieën waar je rekening mee moet houden. Houd in gedachte dat kinderen een traktatie al heel snel leuk en lekker vinden, dus eigenlijk kun je het nooit fout doen. Bij Tuf-Tuf ben je aan het juiste adres voor de leukste traktatie tips of de traktatie uitdeeltaarten! 

Inhoud

1. Wat kies jij voor traktatie?

1.1 Feestboxen 

1.2 Feestzakjes

1.3 Waarmee vul je jouw feestzakje of feestbox? 

2. Uitdeeltaarten 

3. Zelf je traktatie maken

3.1 Speklolly 

3.2 Racebaan

3.3 De vishengel

4. Vergeet de juf of meester niet!

1. Wat kies jij voor traktatie?

Je kunt kiezen uit verschillende traktatiemogelijkheden. Stuur de gasten op je kinderfeestje of themaparty niet met lege handen naar huis. Tuf Tuf helpt je om het feestje extra bijzonder te maken met een breed en voordelig assortiment aan feestboxen en feestzakjes om na afloop aan de kinderen of volwassenen mee te geven. Of je nu een verjaardag of huwelijk viert, dan wel een babyshower of ander evenement organiseert, een feestartikel als feestzakjes vormt altijd een verrassende afsluiting. Bij een kinderfeest passen feestzakjes die je kunt vullen met uitdeelspeeltjes en snoep, maar ook bij een themafeest van een bekende tv- of stripfiguur als Spiderman, Avengers, Frozen, Minnie Mouse of Disney Princess. Het is ook leuk om als jarige de gevulde feestzakjes in de klas uit te delen.

1.1 Feestboxen 

Je traktatie ziet er nog een stukje leuker uit in een feestbox. Deze kan gebruikt worden wanneer je gaat trakteren op school, maar ook als presentje na een kinderfeestje. Bij tuf-tuf hebben we feestboxen in verschillende thema's zoals de jungle feestbox, voetbal feestbox  of lego feestbox. Ook hebben we standaard kleuren. De afmeting van de meeste boxen is 14cm breed, 9,5cm diep, 12 cm hoog, hier bovenop komen nog de handvatten. Zo kun je dus best wel veel in het boxje kwijt. Bij de beschrijving van de verschillende boxen kun je de afmetingen vinden. 

 

 

1.2 Feestzakjes

Wil je iets minder kwijt in jouw traktatie dan kun je kiezen voor de feestzakjes. Hier kan over het algemeen minder in. Zoveel verschillende thema’s in de online shop van Tuf-Tuf.nl, zoveel verschillende feestzakjes waar je uit kunt kiezen. Ze zijn er in een egale kleur voor een feest op kleur, of met een afbeelding van het favoriete tv-figuur, dier of gebruiksvoorwerp van je kind. Voor elk thema liggen er wel feestzakjes klaar. Bij Tuf-Tuf hebben we feestzakjes in verschillende thema's zoals pokémon feestzakje, jungle feestzakje of unicorn feestzakje. De feestzakjes zijn verkrijgbaar in sets van 6 of 8 stuks. 

 

1.3 Waarmee vul je jouw feestzakje of feestbox? 

Je kunt jouw feestzakje of feestboxen natuurlijk vullen met wat jij zelf wilt! Tuf Tuf verrast je met originele traktaties in de vorm van kleine cadeautjes. Leuk om te gebruiken op een verjaardagsfeest of om uit te delen op school. We hebben van ieder thema veel verschillende keuzes.Denk bijvoorbeeld aan een gum in de vorm van een dino, leuke stempels in de vorm van een unicorn, zeemeermin of alien of een puzzel van jouw favoriete superheld.  Uitdeelspeeltjes zijn ook ideaal als basis voor de leukste traktaties als je zelf iets wilt maken en je geeft de kids iets mee waar ze langer plezier van hebben. Gebruik bijvoorbeeld slijm of bellenblaas als een lijfje van een vlinder of een ander dier. Een pen kan gebruikt worden als hengel voor bij het vissen of als mast voor een bootje. Ook kun je een speeltje in de traktatie verstoppen, dat maakt het nog eens extra spannend.

 

2. Uitdeeltaarten 

We begrijpen dat je soms geen tijd hebt om traktaties volledig zelf te maken. Daarom hebben wij originele uitdeeltaarten. We hebben verschillende thema's zodat je kind er super blij van kan worden. Is je kind fan van Pokémon? Dan hebben we de pokémon uitdeeltaart. Hier ziet je een leuke poké bal gemaakt van spekjes en drop. Daarnaast hebben we ook uitdeeltaarten in de thema's voetbal, hartjes, en minions. Je hoeft niks te doen en de klas van de jarige kan worden getrakteerd. Kleine moeite, groot plezier. 

Uitdeeltaarten Tuf-Tuf

3. Zelf je traktatie maken

Ben je in een creatieve bui en heb je tijd om zelf iets te maken? Op internet vind je tallozen ideeën. Gezonde traktaties, gekke traktaties, originele traktaties en ga zo maar door. We weten uit eigen ervaring hoe leuk het is om zelf de traktaties te maken voor je zoon of dochter. Of leuker nog, om het samen te maken. Daarom vinden we het ook heel leuk dat er nog steeds heel veel ouders zijn die hier zelf mee aan de slag gaan. Wij hebben onze favorieten op een rijtje gezet:

3.1 Speklolly 

Het enige wat je nodig hebt voor deze traktatie zijn spekjes en satéprikkers. Deze traktatie ziet er super vrolijk uit en je hebt weinig nodig. Het is vrij eenvoudige te maken, dus ideaal om samen met je kind te doen. Draai een spekje om een satéprikker en voilà; de speklolly. Je kunt het spekje ook in de vorm van een cijfer maken. En dan kies je natuurlijk de leeftijd van je kind. Je zult dan iets meer satéprikkers nodig hebben, maar niets in onmogelijk. 

3.2 Racebaan

Dit is een van onze favorieten omdat het een gezonde traktatie is, het is origineel én je geeft de kinderen ook nog een leuk speeltje mee! De basis voor deze traktatie is een banaan. Teken met stift op de zijkant van een banaan een autoweg. Zet er een speelgoed race autootje op en maak het af met een prikker Grand Prix

3.3 De vishengel

Gebruik een pen of potlood als hengel en knoop er een dropveter aan vast. Aan de andere kant van de dropveter kun je een oceaan snoepje hangen. Zo is het net alsof er een vis aan de hengel hangt. Hierbij combineer je snoep met een leuk uitdeelspeeltje. Wie wilt dat nou niet!

Op ons Youtube account vind je onze favoriete traktaties uitgelegd in een filmpjes. Daar zie je stap voor stap hoe je onze favoriete traktaties maakt! 

 

4. Vergeet de juf of meester niet!

Natuurlijk wordt er ook getrakteerd aan de juf of meester. Vergeet ook hun niet als je gaat trakteren op school, maar bestel meteen iets leuks voor hen. 

 

Laat een bericht achter

* Verplichte velden