Webshop keurmerkTrusted Shops
0
0
Voor 23.59 uur besteld, morgen bezorgd!*
Gratis verzending vanaf € 75,-
Achteraf Betalen mogelijk

Door Marjolijn , 23 december 2021

Tips voor het vieren van Oud & Nieuw

Zo vier je oud en nieuw! 
 
Het einde van het jaar is in zicht. Dit jaar wordt het vieren van Oud & Nieuw anders dan andere jaren. We tellen niet af tot 12 uur met een grote groep vrienden of familie en er wordt geen vuurwerk afgestoken. Maar wat kun je wel doen? Wij geven je leuke tips en inspiratie om het jaar 2021 knallend af te sluiten!
 
Versier: De kamer zit minder vol met mensen, dus dat betekent meer ruimte voor versiering! Slingers, ballonnen, servetten en meer! Bij Tuf-Tuf hebben we zelfs een leuke 41-delige tafelset. Of wat dacht je van een supergrote champagnefles ballon. Hoe leuk is het om folieballon met helium te vullen met de cijfers 2022! Je kunt je eigen stijl kiezen, want de keuze is reuze! 
 
Maak foto's: Vergeet geen foto's te maken voor de leukste herinneringen en natuurlijk om je vrienden en familie een gelukkig nieuwjaar te wensen. Trek je leukste outfit aan, poseer met de helium ballonnen of voor een deurgordijn en smile! Post ze via social media (en vergeet Tuf-Tuf niet te taggen, want wij zijn heel benieuwd naar hoe het eruit ziet). Met de Photo Boot Props weet je zeker dat er gelachen wordt en maak je elke foto tot een onvergetelijk moment. 
 
Video bellen: Een van de leukste dingen van Oud & Nieuw is wat ons betreft toch wel de vele mensen die je normaal gesproken spreekt. Geen 3 kussen dit jaar, maar je kunt je naasten natuurlijk wel een gelukkig nieuwjaar wensen door middel van videobellen. Of tel samen af en proost op een mooi 2022!
 
Online quiz: Wil je liever de hele avond in contact met een grote groep mensen zijn, organiseer dan een online quiz. Het vergt wat voorbereiding, maar het is wel ontzettend gezellig. Bedenk bijvoorbeeld vragen over het afgelopen jaar of doe voorspellingen over het aankomende jaar. 
 
 
 
 
 

Laat een bericht achter

* Verplichte velden