Webshop keurmerkTrusted Shops
0
0
Voor 21.00 uur besteld, morgen in huis!*
Verzending € 4,95
Gratis retourneren

Door Marjolijn, 28 februari 2022

Welke bruiloft versiering kies jij?

Vorige maand was er weer een persconferentie gehouden over de ontwikkelingen rondom het Coronavirus. En daarin werden zeker wat positieve punten genoemd! Er zijn heel wat versoepelingen aangekondigd waardoor er weer gefeest mag worden. Wij zijn zo blij voor jullie bruidsparen! Je kunt je bruiloft weer vieren zoals je voor ogen had. Namelijk met veel waardevolle mensen om je heen, leuke dansjes en veel drankjes! Dat mag absoluut niet ontbreken op de grote dag, net als de leukste versiering. Welke trouwdagversiering kies jij?

Pak het groots aan!

Wil je het liefst de hele wereld laten weten dat je getrouwd bent? Pak het dan groots aan met jouw bruiloft versiering. Kies voor veel en grote ballonnen en vlaggenlijnen met veel tekst! Je kunt de ballonnen met helium vullen of ze bevestigen aan een ballonnenboog. Plak op je deur een deurbord met de tekst 'Leve het Bruidspaar'. Of ga nog groter voor een gevelvlag of raamvlag. Zelf zijn we echt fan van de Ballon set Mr & Mrs. Daarnaast brengt serpentine of confetti ook altijd veel sfeer met zich mee. Het leuke daarvan is dat je ook eindeloos kan variëren met de kleuren.  

Less is more

Ga je liever voor wat subtielere trouw versiering? De rosé goude kleur is dan echt toepasselijk en zorgt voor een rustige sfeer! Kies voor decoratie swirls en kleine vlaggenlijnen. Pompons geven een vrolijke uitstraling aan jullie bruiloft. Het fijne hieraan is dat het makkelijk te bevestigen is en het bovendien weinig geld kost. Slingers zijn heel geschikt als trouwversiering, je kunt ze voor ieder onderdeel van jullie bruiloft gebruiken. Hang slinger op bij de receptie op tijdens het trouwfeest. Overigens hoeven de slingers niet uit felgekleurde vlaggetjes te bestaan. Er zijn heel wat mooie bruiloft slingers in subtiele kleuren te vinden. Ook slingers met hartjes zijn leuk voor een bruiloft. 

Grappig

Op een bruiloft moet natuurlijk ook veel gelachen worden. Er worden mooie herinneren gemaakt en daar horen foto's bij. Je kunt een professioneel fotograaf inhuren, maar zelf kun je ook als snel mooie foto's maken. Helemaal wanneer je de Photo Booth Props Huwelijk  gebruikt. Gegarandeerd dat jij met een lach op de foto staat! Met een selfie frame hart voeg je een beetje liefde toe aan de foto's. Wil je een grappig cadeautje voor iemand meenemen? Wij vinden het Huldeschild Pas Getrouwd stttt.. stilte a.ub. heel leuk! Of veras het bruidspaar wanneer zij thuis komen van de bijzondere dag met een grappige gevelvlag. 

 

Wat absoluut niet mag ontbreken tijdens het versiering van jouw huis of trouw locatie zijn de waxine lichtzakjes. Ze worden per 5 stuks geleverd en zijn ontzettend romantisch. Ze  zorgen ook nog een voor extra sfeer en licht. Op Tuf-Tuf vind je verder nog veel meer leuke bruiloft versiering. Ook voor jubilea zoals 25 of 50 jaar huwelijk! 

Laat een bericht achter

* Verplichte velden