Showing 1–32 of 120 results

Show sidebar
32

Griezelfeest feestartikelen

Jelly Creepy snoep per stuk

0.25

Snoep Zombie mond verkleurder

0.10

Snoep Vampire gum fini

0.10

Vlaggenlijn zwart plastic

1.50

Feestbox zwart

0.75

Vlaggenlijn wit plastic

1.50

Vork plastic zwart 10 stuks

1.75

Spinnetjes 2cm 25 stuks

1.50

Ballon metallic zwart 10 stuks

2.86

Bestek zwart 24-delig

2.95

Mini loopspiraal Halloween per stuk

0.45

Servet zwart 25x25cm 20 stuks

1.75

Bord zwart 23cm 8 stuks

2.25

Bord zwart 18cm 8 stuks

1.85

Gum doodshoofd per stuk assorti geleverd

0.25

Beker zwart 8 stuks

1.95

Draai slinger-guirlande zwart 6 meter

1.75

Draagstaafjes ballon plastic zwart per stuk

0.15

Papieren slinger Zwarte spin

1.98

Ballon Spiderweb zwart – oranje 8 stuks

2.55

Pompom zwart per stuk

1.95

Feestbox Spooks en Spells Halloween

0.75

Beker zwart 14 stuks

2.75

Ballon Piraat doodshoofd 6 stuks

1.98

Honeycomb bal zwart 30cm per stuk

2.50

Tafel rok zwart plastic

4.95

Vlaggenlijn MINI zwart plastic

1.00

Decoratie Unique swirl zwart 8 stuks 65cm

2.95

Vlaggen slinger glitter wit karton

2.95

Draai slinger zwart 24 meter

3.94

Bord Doodshoofd 23cm 6 stuks

1.75

Doodshoofd schrijfset zwart 4delig

1.00

Griezelfeest feestartikelen

Als jij je kind wilt verrassen met een griezelfeest of halloweenparty, kun je niet zonder een feestartikel met zwarte dieren en versiering met zwarte dieren afbeeldingen. Een zwarte kat die je pad kruist en ongeluk brengt. Een vleesmuis die mysterieus in een hoek van de kamer hangt.

Tuf-Tuf zorgt ervoor dat je een kinderfeest met zwarte dieren kunt geven, waar de jonge gasten heerlijk kunnen griezelen.
Misschien kun je het feest wel ‘s avonds geven of anders overdag de gordijnen van de kamer dicht doen, want het donker maakt het extra spannend!

Zorg voor een spookachtig decor met de versiering zwarte dieren van Tuf-Tuf

Of je nu op zoek bent naar een feestartikel voor een griezelfeest of een feestartikel voor Halloween, je doet volop inspirerende ideeën op bij Tuf-tuf.nl, de overzichtelijke en klantvriendelijke webshop voor pinatas, thema- en feestartikelen.

Maak van het kinderfeest in zwarte dieren stijl een angstaanjagend avontuur vol mysterie en magie met passende versiering vol zwarte dieren afbeeldingen. Hangdecoraties met een zwarte kat of uil als hanger, vlaggenlijnen waar ook vervaarlijke spinnen en vleermuizen op figureren en letterslingers Happy Halloween. Combineer dat met Black Animals Boo ballonnen en lampionnen voor een complete make-over van de huiskamer of tuin in een griezelige setting.

Een feestartikel voor Halloween of een feestartikel voor een griezelfeest

Met een feestartikel met zwarte dieren opdruk van Tuf-Tuf schep je de juiste sfeer voor je griezelfeest of Halloweenparty. Want spinnen worden gevreesd om hun giftige beet, terwijl zwarte katten het favoriete huisdier van heksen zijn. Als je een zwarte raaf ziet, is dat een slecht voorteken.

En graaf Dracula kan zich als bloedzuigende vampier transformeren in een bloeddorstige vleermuis. Deze zwarte dieren laten zich zien op de borden, bekers en servetten in Black Animals Boo stijl.

Zo wordt taart eten zelfs spannend! Het drinken kun je schenken uit flessen met speciale Halloween labels. Tuf-Tuf helpt je ook aan allerlei spelletjes en ideeën om je griezelige themaparty compleet in te vullen. Je kunt je Halloweenparty of griezelfeest van een mooi slot voorzien door de kinderen een cadeautje mee naar huis te geven, als bedankje voor hun komst.

Tuf-Tuf heeft zwarte feestboxjes, waar je leuke uitdeelspeeltjes of griezelsnoep in kunt verstoppen. Zo beleven ze thuis nog een spannend moment.