Filters

Kleur

Kinderfeest thema

Thema

Voorwerp

Ballonnen

1–12 van 827 feestartikelen

                 

Geen verjaardag zonder ballonnen

Zeker als kinderen nog jong zijn of wanneer ze een belangrijke puberleeftijd bereiken, zou een ballonslinger of folie ballon een vast onderdeel van de aankleding van de huiskamer of feestruimte moeten zijn.
In de feestwinkel van Tuf-Tuf kun je daarom ballonnen voor alle leeftijden eenvoudig online bestellen.

Ballonnen met cijfers en ballonnen met teksten

‘Hiep Hiep Hoera’ en ‘Happy birthday’ ballonnen maken eveneens deel uit van het veelzijdige ballonnenassortiment in onze online feestshop. Vele thema’s zoals Voetbal of Eenhoorn hebben ballonnen in hun feestlijn. Deze ballonnen hebben vaak een mooie print en worden per 5, 6 of 8 stuks geleverd.

Het gebruik van ballonnen als decoratie hoeft zich niet te beperken tot verjaardagen. Cijferballonnen zijn bijvoorbeeld ook geschikt voor het vieren van huwelijksfeesten en andere jubilea.

Speciaal daarvoor bestemd zijn de met cijfers bedrukte knoopballonnen in kleuren als goud en zilver. Deze zijn tevens te gebruiken wanneer iemand de gedenkwaardige leeftijd van 25 of 50 jaar heeft bereikt.

Verschillende soorten ballonnen

Wil je eens een andere ballon? Een led ballon geeft licht en is leuk om buiten op te hangen wanneer het donker wordt. Of je hangt een paar led ballonnen op het donkere discofeest van je tieners.

Een led ballon is voorzien van een led lichtje dat ongeveer 20 uur blijft branden. De ballonnen zijn verkrijgbaar in kleuren als wit, roze, geel, blauw, rood, oranje, goud en zilver.