Showing all 10 results

Show sidebar

Placemats feestartikelen

Bij elk kinder- of themafeest hoort een feestelijk gedekte tafel, waar de gasten met elkaar kunnen genieten van de lekkere traktaties die worden geserveerd. Het is dan extra leuk om een persoonlijke touch toe te voegen. Een feestartikel als een placemat is daar bij uitstek geschikt voor.

Een kinderfeest met een placemat die de leeftijd van de jarige aangeeft

Een feestartikel als een placemat zorgt ervoor dat de jonge gasten met een gerust gevoel eten en drinken kunnen morsen, zonder dat dit de tafel aantast. De placemats zijn gemakkelijk te reinigen met een vochtige doek. Maar een placemat is ook een leuke decoratie waar de kinderen tijdens het taart of patat eten zeker naar zullen kijken. Naast een verkeersbord met rode rand en getalsaanduiding vind je bijpassende versiering op de placemat in de vorm van een onderzetter met dezelfde (kleinere) afbeelding. Zo weten de kinderen gelijk waar ze hun drinkbeker kunnen neerzetten.

Placemats voor een communie en voor een kinderfeest met thema

Tuf-Tuf heeft ook placemats voor een communie, met de tekst ‘Gefeliciteerd met je communie’. In de categorie Communie in onze overzichtelijke online shop tref je tevens versiering voor bij de placemat, zoals slingers, vlaggenlijnen, ballonnen, hangdecoraties en honeycomb waaiers en ballen. Een themafeest is een bijzondere invulling van je kinderfeest of party voor volwassenen. De thema’s op onze website variëren van dinosaurussen tot treinen en van prinsessen tot paarden. Je bent er van verzekerd dat je een placemat vindt waar je zoon of dochter blij van wordt.