Resultaat 1–32 van de 434 resultaten wordt getoond

Show sidebar

Tafelkleden

Tafelkleed lovely pink – lichtroze plastic

2.75

Tafelkleed Voetbal 3D wedstrijd plastic

4.75

Tafelkleed zwart plastic

2.75

Tafelkleed rood plastic

2.75

Tafelkleed Voetbal met grasveld Soccer

3.98

Tafelkleed Eenhoorn – regenboog

4.95

Tafelkleed Eenhoorn kids

3.35

Tafelkleed Paard

3.95

Tafelkleed warm geel plastic

2.75

Tafelkleed Dino Party New

3.50

Tafelkleed poeder blauw plastic

2.75

Tafelkleed Safari Party

3.35

Tafelkleed goud plastic

2.75

Tafelkleed festive groen plastic

2.75

Tafelkleed Camouflage Militair plastic

4.95

Tafelkleed zilver plastic

2.75

Tafelkleed Camouflage GROEN

5.50

Tafelkleed Zeemeermin

4.25

Tafelkleed Spiderman Warriors

4.25

Tafelkleed Lego Party time

4.95

Tafelkleed Boerderij Fun

4.95

Tafelkleed Bumba aan tafel

3.85

Tafelkleden feestartikelen

Houdt de jarige job bijvoorbeeld van Mickey Mouse? Zorg dan dat het tafelkleed voor zijn verjaardag in een van de Mickey Mouse-kleuren is: geel, rood en zwart. Verder kun je een super chique sfeer creëren met een wit tafelkleed van plastic. Of wil je geen grote was na het feest? Neem dan een tafelkleed van papier: deze kan met vlekken en al zo de prullenbak in.

Tafelkleden met diverse printjes en motiefjes
Wil je voor jezelf een uniek verjaardagsfeest geven, dan vind je bij ons vast het juiste tafelkleed voor je verjaardag. Naast de mogelijkheid om een tafelkleed in een effen kleur te bestellen, hebben wij ook voor volwassenen feestelijke thema’s. Breng bijvoorbeeld de oceaan tot leven in je huiskamer met een tafelkleed van plastic met een coole onderwaterprint. De oceaanborden en – bekers maken de diepzeestijl helemaal af. Na afloop van het feest ben je ook weer zo klaar met schoonmaken, want een plastic tafelkleed heb je zo schoongeveegd.

Wanneer je liever meer rust brengt in je feestversiering, kun je ook kiezen om de feestruimte in een kleur te decoreren. Wil jij bijvoorbeeld je partner laten zien hoeveel je van hem of haar houdt? Organiseer dan een verjaardagsfeest in de lievelingskleur van je geliefde. Ook al is het roze, oranje of paars: bij ons vind je het bijpassende tafelkleed van papier of plastic. e kunt bij een dergelijke feestdecoratie alles in dezelfde tinten houden of juist contrast aanbrengen door borden en bekers in een andere kleur toe te voegen.