Show sidebar

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Roze servetten

Als er een typische meisjeskleur is, dan is het wel roze. De kans is groot dat je regelmatig op zoek bent naar rozekleurige feestartikelen als je een dochter hebt. Ga je binnenkort weer een feestje organiseren? Dan zijn ook de roze servetten onmisbaar. Misschien ben je wel in verwachting van een meisje en zoek je schattige servetjes om het feest helemaal af te maken. Wat je ook zoekt, hier kun je zeker slagen.

Hoera, een meisje! Pak de roze servetten er maar bij

Roze servetten passen uitstekend bij het vieren van de geboorte van een meisje. Deel de servetten bijvoorbeeld uit bij de beschuit met roze muisjes voor de gasten. Of, als je eens iets anders wilt, bij roze cupcakes of ander lekker gebak. Zolang je mooie babyroze servetten in huis hebt, zit je al gauw goed. Ook voor een babyshower of gender reveal party wil je natuurlijk zo veel mogelijk roze en/of blauwe feestattributen bij elkaar verzamelen.

Kies de leukste roze servetten voor je dochtertje

Vele meiden van jong tot oud zijn gek op roze. De kleur is daarom perfect als een van de themakleuren voor een aankomend feest. Heb je Frozen van Disney in gedachten als thema, bestel dan de leuke roze servetten met Olaf de sneeuwpop erop. Een servet met print is extra feestelijk voor op tafel. Wil je dochter graag een stoer feestthema, ga dan voor de tint hot pink. Er zijn veel thema’s te bedenken die goed samengaan met deze stoere kleur, zoals een feeënfeestje of een K3- of Barbiethema.

Daarom bestel je bij Tuf-Tuf

Heb je het leukste thema voor je dochter gevonden, dan is het tijd om de feestartikelen in te slaan. Bij Tuf-Tuf vind je alles supersnel en gemakkelijk; ook de roze servetten. Voor je het weet is de bestelling rond en kan het feest beginnen.