Taartdecoraties

 • spinnetjes 25 stuks
 • kaars 8
 • taartkaarsjes space
 • cupcake cups harten

 • Laat je inspireren

  Group of kids celebrate birthday party together

  Ze voelen zich écht jarig met een versierde taart

  Met een echte mooie taart voelt de jarige zich extra jarig. Versier de taart met suikerdecoraties, prikkers, kaarsjes of ringen in het thema en zorg voor een wow-effect. Niet alleen voor een verjaardagstaart, maar ook voor een themafeest zijn onze taartdecoraties uitermate geschikt.

  Bij Tuf-Tuf vind je allerlei producten om jouw feestje nog gezelliger te maken. Zo als bijvoorbeeld verschillende soorten taartdecoraties, zodat jij je eigen feesttaart kunt maken! Die zijn niet alleen een stuk feestelijker, maar zorgen ook nog eens voor een hoop gezelligheid en voorpret!

  En hoe versier je zo’n heerlijke verjaardagstaart nou? Bij Tuf-Tuf vind je de leukste taart figuurtjes van niet alleen dé leukste Disney-figuurtjes, maar ook van stoere race motoren of piratenschepen. Maak met de bijzondere taartdecoratie van elke taart of cupcake een echt (lekkere) blikvanger.

  Het hoogtepunt van een verjaardagsfeest is natuurlijk het uitblazen van de taartkaarsjes

  Er is bij ons volop keuze aan kleine en grote gekleurde taartkaarsjes (in verschillende thema’s). Verras jouw kleine met een taart in Darth Vader of Frozen stijl. Laat tijdens het kinderfeestje van jouw kind iedereen zich jarig voelen met kaarsjes in de vorm van cupcake prikkers. Iedereen mag zijn eigen kaarsje uitblazen!

  Op zoek naar taartdecoraties voor bijvoorbeeld een Halloween feest, communie of babyshower? Bij Tuf-Tuf vind je voor iedere gelegenheid de leukste taartdecoraties.