Webshop keurmerkTrusted Shops
0
0
Voor 23.59 uur besteld, morgen bezorgd!*
Gratis verzending vanaf € 75,-
Achteraf Betalen mogelijk

Door Lisa, 21 juni 2019

Toy-Story party: versier je huis met spullen van Woody en Buzz

Woody en Buzz Lightyear: wie kent ze niet? Niet alleen kinderen van nu zijn gek op de Toy Story films. Ook volwassenen kennen de verhalen goed. In 1995 kwam de eerste film uit en sindsdien hebben de speelgoed-vriendjes vele harten gestolen.

Dit jaar, 2019, wordt alweer het vierde deel van het verhaal uitgebracht. Kan jouw zoon of dochter ook niet wachten om Toy Story 4 te zien? Vier thuis de release van de film door een ware Toy-Story party te geven. Ontdek hier hoe je je huis versiert met spullen van Woody en Buzz. Bij Tuf-Tuf is meer dan genoeg te vinden om je huis vrolijk aan te kleden.

Creëer thuis een Toy Story wereld voor je kind

Wat past bij een Toy-Story party? Twee personages die sowieso onmisbaar zijn op het feest, zijn natuurlijk Woody en Buzz. Deze twee superhelden en beste vrienden zijn altijd de hoofdpersonages van de films geweest. De kans is groot dat de lievelingsfiguur van je zoon of dochter dan ook de cowboy of astronaut is. Er zijn verschillende manieren om de speelgoedfiguren een plekje te geven op het feestje. Je kunt bijvoorbeeld de taart of cupcakes versieren met deze twee personages. Voor cakejes kun je speciale Toy Story ringen gebruiken.

Helemaal mooi is een Woody of Buzz verkleedpak voor je kind. Hij of zij kan voor een dag de rol van zijn of haar favoriete superheld spelen. Ook voor de vriendjes of vriendinnetjes kun je verkleedpakken regelen. Of vertel de kinderen met speciale Toy Story uitnodigingen dat ze in hun eigen verkleedkleren kunnen komen. Thuis kun je bekers, servetten en borden met de speelgoed figuren klaarleggen. Zelfs rietjes met Woody, Buzz en de herkenbare aliens zijn verkrijgbaar.

Maak het feestdecor helemaal af

Om de versiering in huis helemaal compleet te maken, heb je natuurlijk slingers, ballonnen en andere decoratie nodig. Het liefst wil je dan een kleurenthema dat bij Toy Story past. Groen, blauw en geel zijn de kenmerkende kleuren van het Disneyverhaal. Versiering in deze kleuren past daarom perfect bij de Woody en Buzz feestattributen.

Bij Tuf-Tuf vind je allerlei artikelen in blauw, groen en geel: van feestservies tot speelgoed en van ballonnen tot slingers. Zo kun je alle benodigdheden snel en gemakkelijk op een plek bestellen en kun je het feestje zelfs lastminute nog organiseren. Verras ook je zoon of dochter met een te gekke Toy-Story party.

Laat een bericht achter

* Verplichte velden